facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lindesnes Fjordferien

Lindesnes Fjordferien

Info

Utleie av velutstyrte hytter og båter for deg som ønsker fiskeferie i Lindesnes, kort vei til havet!
Ausleihe gemütlicher Hütten und toller Boote für die, die einen Angelurlaub in Lindesnes verbringen möchten. Direkt am offenem Meer.

Historie

Utleie av velutstyrte hytter og båter for deg som ønsker fiskeferie i Lindesnes, kort vei til havet!

Adresse: Ramsland 22, 4521 Spangereid
Telefonnummer: 0047 458 66 685
moc.liamg@eirefdnalsmar
By: Spangereid
Rute: Ramsland 22
Postnummer: 4521



relaterte søk: come2norway lindesnes, come 2 norway
Nærliggende lignende selskaper
M/S Nesejenta M/S Nesejenta 660 meter Fiskebåt med hjemhavn i Båly. Fisker med garn.
M/S Storvig M/S Storvig 3 km M/S Storvig er en 24 meter lang garnbåt med hjemhavn på Båly i Lindesnes kommune. ...
Ferienhaus in Lussevika Ferienhaus in Lussevika 12 km Det er en kjempe koselig plass.
Anmeldelser
Flott sted. God service!
Gode familiebåter til utleie
Alltid glad Det er steder du elsker å komme tilbake til og Ramsland er definitivt en av dem. Feriehusene her er en perfekt blanding av komfort og moderne bekvemmeligheter. For sportsfiskere er de gjennomtenkte filetalternativene og pålitelige båtene et sant paradis. Men hjertet i Ramsland er utvilsomt det fantastiske teamet, bestående av Susann, Karsten og Chris. Med sin varme og samtidig profesjonelle måte klarer de å gjøre hvert opphold til en uforglemmelig opplevelse. Enten du leter etter stillheten i naturen, vil oppleve spenningen ved å fiske eller bare vil tilbringe tid med familien - Ramsland har noe å tilby for alle. Vi gleder oss allerede til neste gang!
Veldig hyggelige og varme veiledere. Du kan kontakte dem med alle bekymringer, og en løsning vil bli søkt og funnet. Hyttene er rene og kjærlig innredet. Båtene er i topp stand. Vi har vært gjester der i flere år og liker alltid å komme tilbake.
Det er ikke siste gang jeg er her, det beste anlegget i sør...Rom: 5/5
Hadde hytte i Stusvik. 10 dager alene i skogen. Susan og teamet hennes er veldig vennlige og er glade for alle som besøker henne. Det er båter, vakre hus og en filethall. Det var en veldig fin ferie! Mange hilsener til Susan, Chris og Karsten!
Hverdagen har oss igjen. Vi hadde to flotte uker med deg. Flott båt, ok fisk. Dere er et flott team. Kommer gjerne tilbake.
Perfekt som alltid, tusen takk for servicen dere 3 Susann, Karsten og Chris yter for gjestene deres hver dag. Vi gleder oss allerede til neste gang og mange hilsener fra Niedersachsen.
Hyggelig familiedrevet leir, man føler seg umiddelbart hjemme, stor ros til Susann og mannen hennes samt Chris, de tar seg av alt og gjør selv det umulige mulig. Vi følte oss bra.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler