facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lindesnes Havhotellet

Adresse: 4521 Svenevik, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 41536504
By: Svenevik
Postnummer: 4521



relaterte søk: lindesnes havhotell buffet, lindesnes havhotell åpningstider, lindesnes havhotell meny, lindesnes havhotell søndagsbuffet, lindesnes havhotell under, lindesnes havhotell leilighet, lindesnes havhotell spa, lindesnes havhotell adresse
Anmeldelser
Vi besøkte Restaurant Under og dro på hotellet etter dette. Når man kommer høytsvevende etter en fantastisk middag, så er det ganske vondt å 'lande' på dette hotellet etterpå. Trist at ikke hotellet kan lage en pakke som forsterker oppholdet på restauranten ved siden av, da hadde totalopplevelsen vært helt annerledes. Fellesarealene var fine og frokosten var i alle fall god, men rommene var små og ganske sparsommelige uten minibar og med sparedusj etc... Rom: Små og sparsommelige Aktiviteter i nærheten: Restaurant Under. Fantastisk sted! Mat og drikke: God frokost på hotellet
Kaldt vann på rommet og dårlig Internett ødelegger opplevelsen. Ville ikke lagt konferanse hit igjen.Rom: 1/5
Flott beliggenhet, litt slitt rom uten vannglass og søppelkorg, bortgjømt rom med laaaang adkomst. God mat i restauranten, frokosten var lite spennende. Merkelig at vi måtte betale ekstra for frokost. Ble litt dyrere enn avtalt. Men veldig fint område med fine turmuligheter. Kunne nok med fordel økt standaren litt. Gode parkeringsmuligheter.
Hotellet er fint og moderne. God frokostbuffet med generøst utvalg. Hadde vært fint om hotellet kunne informert om spa-avdeling med boblebad/badstue etc på hjemmesiden står kun at det er treningsrom. OBS Koster 100kr i timen for elbillader - ble informert om at laderen hadde 22 kW, men den hadde kun 11. Flere gjester hadde problemer med laderen. Hotellet ligger kun en kort spasertur til Under tar ca 3 min å gå.
Jeg må si det var et flott opphold. Det startet bra med en hyggelig resepsjonist som var veldig engasjert i å forklare alt mulig. Rommet var i god tilstand med flott utsikt mot havet. Utvalget til frokosten var kanskje noe enklere enn man er vant det fra de store hotellkjedene, men kvaliteten var betydelig bedre. Fint å få servert speilegg og eggerøre som lages i huset. Det er dessverre alt for vanlig med dårlige convenience produkter. Spa området med boblebasseng og badstu var også fint å ha. Stort pluss for fire elbil ladere som i tillegg var veldig rimelig 20kr/time med maks. 11 kW. Det ser dog sånn ut at det allerede er bruk for enda flere – jeg fikk ikke plass her hver dag. Det er kanskje greit å vite at disse ladere har fast montert kabel, så dem fungerer ikke for folk med eldre type 1 kontakt. Alt sammen var det et vellykket opphold og jeg gleder meg til neste gang.
Fint hotell med hyggelig personal. Rommene begynner å dra litt på årene og trenger en oppussing etterhvert. Kjempefin beliggenhet, kort vei til restaurant Under.Rom: 4/5
Veldig hyggelige personell. Enkelt og greit rom med nok plass. Savnet dog kjøleskap på rommet. Og jeg syntes også det kunne vært litt finere såpe, men det kan man jo ta med selv. Middagen i restauranten var over all forventning! Bestilte vegansk blomkål med jordskokksaus som var helt fantastisk god. Frokosten var også veldig bra.
Hotellet var egentlig helt ok. Jeg legger ut anmeldelse pga restaurant opplevelsen vår. Mat og drikke: Vi var 2 vennepar som skulle ned til Lindenes for å besøke restauranten Under som ligger like ved hotellet. Ifbm besøket på Under hadde vi valgt å ta inn på Havhotellet for å ha en rolig og koselig helg. Vi startet reisen ned på fredagen etter arbeid. Og jeg og min samboer spiste alt det samme på veien nedover. På første kveld hadde vi valgt å ta middagen på hotellet da vi hadde hørt at det var en god plass å gå. Vi kommer inn og bestiller forskjellig hovedrett. Og vi delte en dessert mellom meg og min samboer. Min samboer bestilte Gnocchien deres. Når den kommer ut så er Gnocchien helt svidd og vi valgte å spør om den skulle være slik. Det skulle den ikke og servitøren vår tok den raskt med tilbake til kjøkkenet. Den kom deretter tilbake med nye Gnocchi og alt var ok. Det var tydelig at resten av maten var lagt til side og deretter det ble laget nye Gnocchi. Vi går og legger oss for å være klar til dag 2. Da starter problemene. Min samboer våkner opp midt på natten og begynner med store mageproblemer. Og hun endte opp med å kaste opp hele natten og hele dagen etterpå. Det gjorde at hun ikke fikk vært med oss på Under på lørdagen og ble liggende på hotellet hele oppholdet. Basert på formen hennes, lengden på symptomer osv så kan det ikke ha vært noe annet enn matforgiftning. Vi tok kontakt med hotellet som så klart beklaget saken men sa det kunne ikke være dem sin feil siden alle prosedyrer hadde vært fulgt. Uansett så ville vi skrive denne for å advare folk om saken som skjedde for oss.
Flott hotell med fine omgivelser og hyggelige ansatte. Bare å glede seg til frokostbuffet for her er det høy kvalitet på bakverk og utvalget.
Heilt greit hotell med bra frokost. Middag tok vi på naboen og fikk veldig god thai mat.Rom: 4/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler