facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lindum

Lindum

Info

Lindum AS er en avfallsbedrift som jobber målrettet innen flere områder mot økt ressursutnyttelse av avfallet vårt - for miljøets skyld.
Vi besvarer din henvendelse innen normal arbeidstid. Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon.

Historie

Lindum er en av de fremste aktørene i landet innen deponering av forurensede masser, behandling av ulike typer organisk avfall, luktrensing og kverning av returtrevirke. Lindum driver også produksjon av kvalitetsjord- og kompostprodukter og containerutleie til privat- og næringskunder.

Selskapet er 100% eid av Drammen kommune, og består av Lindum AS og 6 datterselskaper. Konsernet har virksomhet over store deler av Østlandsområdet, deler av Vestlandet og Sørlandet og driver innen avfallshåndtering og ressursutnyttelse.

Produkter

- Jord-, kompost- og barkprodukter
- Containerutleie
- Biodrivstoff



"Lindum driver virksomhet innen en rekke områder innenfor avfallshåndtering og ressursutnyttelse, og er ledende innen bl.a. behandling av forurensede masser, kompostering, luktrensing og kverning av trevirke.Merk: Åpningstidene gjelder for levering til Lindums anlegg i Drammen for våre andre anlegg, se lindum.no."
Adresse: Lerpeveien 155, 3036 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32 21 09 00
on.mudnil@tsop
By: Drammen
Rute: Lerpeveien 155
Postnummer: 3036


åpningstider

Mandag: 07:30 - 20:00
Tirsdag: 07:30 - 18:00
Onsdag: 07:30 - 20:00
Torsdag: 07:30 - 18:00
Fredag: 07:30 - 15:30


relaterte søk: lindum åpningstider 2018, lindum kontakt, lindum ansatte, lindum odda, lindum åpningstider 2017, lindum oredalen, lindum priser, lindum jord
Nærliggende lignende selskaper
RfD - Kildesortering i Drammensregionen RfD - Kildesortering i Drammensregionen 7 km Veldig dårlige de nye grønne søppelposene, for små. Kommer ikke til å bruke de.
Ragn-Sells Ragn-Sells 14 km Ragn-Sells avdeling Drammen kan hjelpe deg med det aller meste innen avfallshåndterin...
Anmeldelser
Dette er ikke Rfds gjenvinningsstasjon tidligere Lindum, nå Lerpeveien, selv om mange tror det. Har forsøkt å opprette den på Maps, men den blir ikke godkjent.
Lindum er bare stedet. Hyggelige folk som jobber der.
Fryser ble ødelagt. Leverte matavfall med embalasje. Måtte betale kr.750.- for levering. Fikk beskjed om hva jeg skulle gjøre og kjøre, men ingen merking. Rotet rundt lenge, før noen kom å fortalte på nytt hvor jeg skulle. Totalt uorganisert og overraskende å måtte betale så mye.
Her er alt godt organisert og veldig lett å få kaste det man har med seg, uansett om det er med personbil, henger eller større bil. Mange ansatte som følger deg godt opp med råd og vink, eller for annet. Dette er veldig bra!
Jeg har neget god opplevelse med Lindum. Betjening som hjelper til, kommer deg i møte med vennlighet, og et smil
Helt topp og god service. Den i Lier er raskere og enklere å bruke derfor litt trekk
I år ville jeg investere i god, torvfri hagejord. Jeg dro til Lerpeveien med henger og kjøpte 15 sekker krukkejord og et lite lass hagejord. Aldri har jeg blitt så skuffet. Vannet jeg krukkejorden for lite, ble den steinhard. Med for mye vann ble den sørpe. En god del planter døde. Andre pottet jeg om med annen jord for å få dem til å overleve. Hagejorden blandet jeg med egenprodusert kompost og kan på den måten få brukt den. Hilsen hageentusiast.
Helt topp ! Enkelt å finne frem, men er du allikevel usikker på hvor du skal kaste hva, så er det folk der som hjelper deg.
Drammen har skjønt det! Så takk til de som ga meg møbler!! Og takk lindum som har gjenbruk! De er med på og bremse den matralistiske verden! hyggelige folk som jobber der gjør heller ingen ting
Kom i dag på lørdag og fikk vannvittig dårlig kundebehandling av en gammel sur mann når jeg skulle kjøpe bark. Endte med at vi kjøper 2500kg bark et annet sted.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lindum med offentlig transport


Øvre Lindum 350 meter
35
37

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler