facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lingu Bergen

Lingu Bergen

Info

Lingu Bergen er det nye språksenteret i Bergen sentrum. Her vil du kunne delta på våre populære fast-track norskkurs, fra nybegynnernivå til avansert nivå. Du kan også bestille privatundervisning i norsk, engelsk og spansk.



"Lingu er en offisielt godkjent språkskole i Norge.Vi tilbyr språkkurs i norsk og engelsk, samt andre språk på oppfordring. Man kan studere på nett eller i et av våre språksentre i Oslo, Bergen eller Stavanger.I tillegg til kurs for private er vi en annerkjent kursleverandører for næringslivet.Vi skreddersyr kurs for både grupper og enkeltpersoner, eller organiserer små eller større workshop for avdelinger eller bedrifter som helhet.Vi er også godkjent tilbyder av Kompetansepluss Arbeid kurs i regi av Kompetanse Norge. Dette betyr at vi kan tilby bedrifter med språklige utfordringer på arbeidsplassen mulighet til å bedre dette om visse kriterier er tilstede.Kontakt oss gjerne for mer informasjon!"
Adresse: Domkirkegaten 3, 5017 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: +4740300040
By: Bergen
Rute: Domkirkegaten 3
Postnummer: 5017


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Lingu ledige stillinger, Lingu språkkafé, Lingu norskkurs, Lingu Arendal, Språkkafé Bergen, Lingu Contact, Ua Lingu no, Lingu A2
Anmeldelser
Oversatt av Google Jeg dro til deres sprakkaffe, og det var en god mulighet til å praktisere nowegian. Det var gratis, og de tilbyr det mange ganger i løpet av ukedagene, slik at du kan velge den dagen og timen som passer best for deg. Du finner timeplanen deres for disse timene i meetup-appen. Jeg er ikke sikker på om den er tilgjengelig på nettsiden deres, men det vil være flott om de har den der også. Original I went to their sprakkaffe and it was good opportunity to practice nowegian. It was free and they provide it many times during the weekdays, so you can choose the most suitable day and hour for you. You can find their timetable for those hours in meetup app. I'm not sure if it is available on their website, but it will be great if they have it there too.
Oversatt av Google Det beste norske kurset jeg fant. Fantastiske lærere og nettkursene og materiellet er et veldig fint tillegg å lære! Veldig fornøyd. Original The best norwegian course I found. Amazing teachers and the online classes and material are a really nice extra to learn! Very satisfied.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lingu Bergen med offentlig transport


Nygaten 100 meter
11
16E
5
6
Småstrandgaten 120 meter
11
16E
86
Kong Oscars gate 190 meter
11
16E
5
6
Kaigaten 220 meter
1
2
Kaigaten 230 meter
1
2

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler