facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Linjer

Linjer

Info

LINJER utfører medisinsk hudpleie og injeksjons behandlinger.

Historie

LINJER utfører medisinsk hudpleie og injeksjons behandlinger.

Adresse: Tordenskjoldgate 17, 4612 Kristiansand Sør, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 46538364
on.eielpduhrejnil@tsop
By: Kristiansand Sør
Rute: Tordenskjoldgate 17
Postnummer: 4612


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: linjer klokke, linjer hudpleie, linjer watch, linjer kristiansand, linjer veske, linjer automatic watch, linjer automatic, norske linjer vesker
Nærliggende lignende selskaper
Melissa Lesamana, frittstående hudpleiekonsulent, Mary Kay Melissa Lesamana, frittstående hudpleiekonsu... 2 km Mary Kay er verdens 5. største hudpleiefirma. Du får skreddersydd veiledning om pro...
Norge frisør Norge frisør 3 km Selg barberingstilbehør til menn og kvinner samt hårkremer og utstyr til frisøren
Avera Kristiansand Avera Kristiansand 6 km Velværeprodukter basert på Aloe Vera og salter/mineraler fra dødehavet.
Anmeldelser
Hien er veldig profesjonell og hun vet hva hun driver med! Jeg føler meg både trygg og ivaretatt som kunde på klinikken, jeg kommer uten tvil tilbake igjen.
Hien er så flink! Har gått til henne i flere år nå og hatt flere forskjellige behandling. Alt fra botox, filler, trådløft til laser. Hun lytter til meg og hjelper meg å sette opp en plan over hva vi skal gjør fra år til år. Hun har alltid tid å høre på hva jeg ønske å jobbe med og finne en bra løsning. Hun er flink å forklare hva hun skal gjør under behandlinger og er alltid tilgjengelig på messenger eller mobil hvis jeg har spørsmål etterpå. De har bra rabatter fra måned til måned så jeg alltid følge med på fb og emailer de sender ut. Nå har hun fått Angela på laget så det er ikke lang ventetid hvis du vil noe. Er spent å prøve manikyr der neste gang.
Hien er bare den hyggeligste og utrolig flink i alt hun gjør! Gått til hun i mange år og kommer til å fortsette med det
Jeg er utrolig fornøyd.Tjenesten var profesjonell, og resultatet etter behandlingen var fantastisk. Personalet var vennlig og kunnskapsrikt. Jeg gleder meg til å komme tilbake!
Fantastisk service! Jeg blir sett og hørt av behandleren og jeg oppnår alltid ønsket resultat! Slutter aldri her
Tro meg, jeg har jobbet innen bransjen i Kr.Sand.. Jeg går INGEN andre steder enn til Linjer Hudpleie Stoler på dem med mitt liv.. Alltid koselig å komme dit, og det blir alltid kjasing og latter Anbefales 100%, og du vil alltid føle deg trygg og ivaretatt Dyktige og overutdannet Er det mulig å kurse seg mere enn det de gjør??
Linjer anbefales på det varmeste av oss som kollegaer i bransjen. Hien er en meget dyktig og seriøs behandler, hun er kunnskapsrik, sørger også for å holde seg faglig oppdatert og kan vise til flotte resultater i sine behandlinger. Hun har en varm og imøtekommende væremåte og har sine pasienters beste for øye. Her er du som pasient og kunde trygg.
Hadde min første time hos Hien i dag for leppefillers. Hun er utrolig hyggelig og profesjonell. Svarte ærlig på spørsmålene jeg stilte, og spurte underveis om det gikk fint med behandlingen jeg fikk. Hun vet virkelig hva hun driver med. Anbefales på det sterkeste!
Fantastisk dyktige damer i faget sitt. Man finner dem i flotte rene lokaler med god service! Anbefales på det varmeste!
Helt fantastisk service. Nia og Hien er så dyktige i faget sitt når det gjelder laser som jeg har prøvd ut noen ganger Vet om mange som er veldig fornøyde med tjenestene. I tilegg får jeg gode råd og veiledning. Absolutt å anbefale <3
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler