facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Linken Opptur

Linken Opptur

Info

Motbakkeløp 8.mai i Os bratteste turløype opp Tøsdalsfjellt til Linken 479moh.
Konkurranseklassen starter 12.
I trimklassen starter en 10-11.30.

Historie

LINKEN OPPTUR
Velkommen til motbakkeløp 8.mai i Os bratteste turløype - opp Tøsdalsfjellt til Linken 479moh.

KONKURRANSEKLASSEN
Konkurranseklassen starter kl. 12 og påmeldingsavgiften er kr. 200,-. (Familiepris kr.400,- for foreldre og barn). Alle som deltar konkurranseklassen får en flott Linken Opptur T-skjorte. Påmeldingen blir åpnet første uken i april, og stenger kl 10 PÅ LØPSDAGEN. Det blir ikke anledning å etteranmelde seg i konkurranseklassen i sekreteriatet på løpsdagen.

TRIMKLASSEN
I trimklassen starter du valgfritt mellom 10-11.30 og det koster 100,- å melde seg på. (Familiepris kr.200,- for foreldre og barn). Alle som deltar i trimklassen får en tøff Linken Opptur BUFF. Påmeldingen blir åpnet første uken i april, og stenger kl 10 på løpsdagen. Det blir anledning å etteranmelde seg i sekreteriatet på løpsdagen. Kun kontant betaling.

SEKRETERIAT - PARKERING - SERVERING PÅ MENY I INDUSTRIVEIEN
Sekreteriat og parkering vil være utenfor Meny i Industriveien. Sekreteriatet åpner kl 9 på løpsdagen, og her henter du ditt startnummer.
Etter løpet vil vi her servere betasuppe fra kl 13 og frem til premieutdelingen som starter kl 14.

PREMIERING
Det blir pengepremier til de 3 raskeste i dame- og herreklassen. I tillegg blir det medaljepremiering - gull-sølv-bronse i alle aldersklassene.
Det blir også flotte premier til bedriften med flest deltakere og bedriften med raskeste snittid på 3 deltakere.

VIS HENSYN TIL NATUREN
Vi har fått velvilje fra, og samarbeider med grunneierne i området, og alle må vise hensyn til naturen. IKKE gå eller løp på markene og bruk VEIEN fra parkeringen til startområdet. Ikke kast boss i naturen.

VÆR MED PÅ FOLKEFESTEN - DETTE ER ET LØP FOR ALLE
Sett deg et mål nå og bruk tiden frem til løpet til å bedre formen. Vi kommer til å utfordre både "lensmann og prest", så her blir det mulighet til å måle krefter med folk på alle nivå. I en så bratt løype er det de færreste som tjener på å løpe, så for de fleste vil dette være en rask gåtur.
Meld deg på og gjør Linken Opptur til en årlig tradisjon.

OPPTUR MOTBAKKEKLUBB ønsker alle lykke til:)

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med løpsleder:
Klas Færøvik
[email protected]
tlf. 99221666

Adresse: Tøsdalsfjellet, 5200 Osøyro
Telefonnummer: 99221666
on.xobcam@salk
By: Osøyro
Rute: Tøsdalsfjellet
Postnummer: 5200


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Linken Opptur.

Osøyro fjell

åpningstider, plassering. Tøsdalsfjellet kart bykart, satellitt visning. Linken Opptur adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Linken Opptur. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Linken Opptur med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler