facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LIS

Info

LIS er en totalleverandør av løsninger for effektiv logistikk på lageret. Vi hjelper våre kunder med alt fra vareflyt til produktivitetsforbedringer.

Historie

LIS er en del av det nordiske nettverket til det verdensledende tyske logistikkselskapet SSI Schäfer, og er representert med over 120 nordiske spesialister i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Adresse: Kveldroveien 17, 1407 Vinterbro
Telefonnummer: +47 23 14 24 00
By: Vinterbro
Rute: Kveldroveien 17
Postnummer: 1407



relaterte søk: LIS lege, LIS-dagen, Lagervare no, Lis blogg
Anmeldelser
Solid og god leverandør vi har brukt i mange år, på alt fra dekk-reoler til komplett mesanin. Har bare gode erfaringer med LIS :-
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LIS.

Vinterbro lagringsanlegg

åpningstider, plassering. Kveldroveien 17 vinterbro lagerstyringstjeneste kart bykart, satellitt visning. LIS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LIS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LIS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler