facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista

Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista

Info

En ramsalt opplevelse med historie, kunst, fugler og fyrferie. Velkommen til oss!

Historie

Ytterst på Listalandet rager Lista fyr 34 meter over havet. Fra toppen av fyret har du utsikt i fire himmelretninger. Man står med ryggen vendt mot resten av landet og ansiktet vendt mot det åpne hav og verden.

Fyrområdet er åpent hele året og gir unike naturopplevelser 365 dager i året. På fyrområdet kan du oppleve kunst, kultur, historie og natur i skjønn forening. Du kan overnatte i den gamle fyrassistentboligen, i fyrmesterboligen holder Galleri Lista fyr til og viser deg kunst i internasjonal klasse. I det gamle fjøset møter turistvertene deg og gjør det de kan for å tilrettelegge ditt besøk på Lista.

På Lista fyr kan du også besøke fuglestasjonens naturutstilling, og informasjon om ringmerking av fugl. I det gamle maskinhuset viser vi deg den spennende fyrhistorien.

Adresse: Fyrveien 70, 4563 Borhaug, Vest-Agder, Norway
Telefonnummer: 906 12 688
By: Borhaug
Rute: Fyrveien 70
Postnummer: 4563


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Lista Fyr overnatting, Lista Fyr webkamera, Bølgehøyde Lindesnes fyr, Lista Flyplass, Lista Fuglestasjon, Webkamera Lista, Åpningstider Lista Fyr, Lista fyr værstasjon
Anmeldelser
En flott tur fra Lista fyr til Verevågen Flott tursti igjennom et fantastisk landskap.
Midt i 'kolonitiden" var selve fyret og de andre bygningene stengt, men det var et interessant område på mange områder . Veien dit var også spesiell. Liker du gamle, smale grusveier, ta veien på sørsiden av Fedafjorden og ned til E39.
Var stengt for dagen. Så en får ta en tur senere når det er åpent
Vakkert med alle de 1000 norske flaggene, og med et lite historisk senter over fyret, og ikke minst kunstutstilling, og våtmarksenteret. Anbefales
Fantadtisk steinarbeid. Resultat av flott bruk etter steinrydding
fin plass med ett godt bevart fyr. Godt med fugleliv der. ligger å en gammel flyplass inne i skogen rett ved fyret
Var der med flott sol og litt vind, helt fantastisk sted
Naturskjønt og meget god service fra kunskapsrik stab. Velholdt og i original stand. Absolutt værd et besøk
Ligger forblåst til Fint med alle de norske flaggene.
Her er det alltid naturopplevelsen som er viktig. Det er hav, himmel vind og vær som skiftet så ofte at du aldri helt vet hva opplevelsen blir. I går var det litt vind, skinnende sol og klar sikt utover horisonten.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista.

Borhaug turistinformasjon

åpningstider, plassering. Fyrveien 70 borhaug landemerke og historisk sted kart bykart, satellitt visning. Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lista Fyr og Besøkssenter våtmark Lista med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Lister Booking Lister Booking 1 km Bookingmotor for Lister-regionen
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler