facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ListaBær

ListaBær

Info

Vi selger jordbær, bringebær, grønnsaker, saft, syltetøy og honning.
Utsalget er selvbetjent og tar kontant betaling eller Vipps.

Historie

I 2009 startet vi opp bedriften ListaBær. Det er Renate Quale som har det daglige ansvaret med god hjelp fra sin mann Roy Quale. Jordbærene dyrkes på Knivsland, og bringebærene i Åsen. Vi selger bærene våre fra to steder. Den ene fra kjølelageret i Åsen (døgnåpent), og den andre plassen fra Skeime gårdsutsalg. Begge plassene er selvbetjente. I tillegg til bær så selger vi litt grønnsaker og poteter fra utsalgsstedene. Vi lager også egenprodusert bringebær- og jordbærsaft. Ønsker noen å få presset sine egne epler så er det bare å ta kontakt med oss. For bestilling av varer ringer du Renate på tlf. 911 89 119. Det kan være lurt å bestille i god tid på større ordrer p.g.a. stor etterspørsel.

Adresse: Åsen, 4550 Farsund, Norway
Telefonnummer: 91189119
By: Farsund
Rute: Åsen
Postnummer: 4550


Anmeldelser
Den beste gårdsbutikken i mils omkrets.
Oversatt av Google Vi vil! Original Godt!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon ListaBær.

Farsund landbruksvirksomhet

åpningstider, plassering. Åsen kart bykart, satellitt visning. ListaBær adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på ListaBær. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om ListaBær med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler