facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Livdtun Kafé

Livdtun Kafé
Adresse: Lambhaug 48 , Marifjøra 6873, NO
Telefonnummer: 981 07 982
By: Marifjøra
Rute: Lambhaug 48
Postnummer: 6873


Anmeldelser
Er du på reise i Norge tror jeg du skal lete lenge for å finne rimeligere mat. At maten er nydelig, vertskapet er hyggelige og kafeen er en perle, er en eventyrlig bonus. Pam og mannen Trygve har masse uventet å fortelle fra eget liv og fra denne gamle skolen som var i full drift frem til 2007. Den gamle flotte skolen kunne ikke fått bedre eiere. Tenk at jeg som turist kan stoppe på et så flott sted og få et godt måltid til en veldig hyggelig pris.
Hyggelig gammel skole som nå er gjort om til kafé. Dette er sløydsalen. Herlig vertskap. Nydelig pai .Deilig og avslappende atmosfære.
Fantastiske kaker. Vi har prøvd alle varianter. Sjokolade, eple og gulrotkake. Også god pai og fiskesuppe. Fin beliggenhet i en gammel skole med sjel. Vertskapet er også svært hyggelige og gjestfrie.
Fantastisk liten perle av et sted langs F55 ved Lustrafjorden. Kafen befinner seg i en gammel skolebygning. Vi fikk servert hjemmelaget kyllingpai med coleslaw, som smakte veldig bra. Til dessert ble det sitronterte som trolig var den beste jeg har smakt. Godt utvalg av kaker. Men det beste var trolig vertskapet. Pamela og Trygve som driver stedet har mange spennende historier å fortelle. Vel verdt et besøk
Virkelig verdt et besøk Fantastisk atmosfære, god mat og hyggelig bevertning.
Jazzmusikk i bakgrunn, deilig kyllingpai, fantastisk brownie og Marengs. Flott og smakfull innredning. Også sitteplasser ute, ved finvær.
Nydelig plass,Nydelig hjemmelaget mat!! vel verdt besøket og vi kommer tilbake.
Koselig kafe i landlige omgivelser. Mat og kaker med utenlandsk bakgrunn.
Sjarmerende sted. God service. God mat. Hyggelig betjening .
God mat og service. Hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Livdtun Kafé.

Marifjøra kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Lambhaug 48 kart bykart, satellitt visning. Livdtun Kafé adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Livdtun Kafé. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Livdtun Kafé med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler