facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Livshjelpen

Livshjelpen

Info

KJØRT SEG FAST? TID FOR Å TA TAK I UTFORDRINGENE? KONFLIKTER SOM VIRKER UMULIGE Å LØSE?
FAMILIETERAPEUT JOHN ARVE LUNDE HAR MANGE ÅRS ERFARING I Å HJELPE

Historie

Står du eller dere i konflikter som virker umulige å løse og situasjonen er fastlåst? Da trenger du noen med nye perspektiv! Nå er det tid for å ta tak i utfordringene.

Forandring kommer aldri uten at vi er villig til å la oss endre.
Å søke hjelp for å komme i gang med nye begynnelser er fornuftig. Når det gjelder bil og hus tar vi vedlikehold som en selvfølge, gjør vi det med våre liv også?Våre liv og familier er viktigere.
Ta kontakt i dag.

——————————————————————

John Arve Lunde er utdannet familieterapeut fra Diakonhjemmets Høgskole i Oslo. Han er også sykepleier og har lang arbeids erfaring fra psykisk helse arbeid.Han er gift med Gunn Bjørg og sammen har de fire barn. Han er en ettertraktet foredragsholder og coach, samtidig som han driver egen praksis som livs-veileder og familieterapeut.

Adresse: Lundegeilen 18, 4323 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 91137120
By: Sandnes
Rute: Lundegeilen 18
Postnummer: 4323


Nærliggende lignende selskaper
Åpen Dialog - din samtalepartner Åpen Dialog - din samtalepartner 4 km Ønsker du positive endringer i hverdagen? Privat praksis sentralt i Sandnes. Par- og...
Sexolog og parterapeut Marte A Jacobsen Sexolog og parterapeut Marte A Jacobsen 4 km Sexolog og par terapeut, lyst problematikk for begge kjønn, smerter, tenningmønster, ...
Anmeldelser
For en fantastisk plass og di ansatte er noen fine menesker som virkelig gjør noe godt for samfunnet Håper dere blir fornøyd med linja vi i DHS A/S har montert for dere.
Kan levere inn klær og utstyr man ikke trenger. Og er mat utlevering til de som må spe på med litt gratis varer . Og kurs i mund bind sying.
Veldig viktig tiltak til marginaliserte grupper som ikke alltid klarer å dra omsorg for seg selv. Godt utvalg og hyggelige ansatte!
Vennlige imøtekommende og hjelpsomme personer tok imot oss.
Fantastisk stad. Kjekke folk som gjerne hjelper deg. Tusen takk for at de finnes ein slik stad.
Flinke gutter på lageret god og fin servise og hjelp Tusen takk.
Flott tilbud for de som trenger det flotte folk som jobber der
Kjempebra tiltak og flotte folk
Et sted med et stort hjerte for folket
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler