facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Loen Kyrkjelyd

Loen Kyrkjelyd

Info

Dette er sida der du kan lese kva som skjer i og rundt Loen Kyrkje Meldingar frå soknerådet og komme med gode idear til aktivitetar i og rundt kyrkja vår.

Adresse: 6789 Loen I Nordfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
By: Loen i Nordfjord
Postnummer: 6789



relaterte søk: innvik kirke, gudstjenestelista, helset loen, ulykke loen
Anmeldelser
Kirken var stengt da jeg var her. Likevel; En vakker kirke. Derimot, det som gjør størst inntrykk, er det omlag 1000 år gamle keltiske korset på gravplassen utenfor.
Loen kirken er vert å besøke minne steinene reist over di som omkom i flodbølgen som steinrasene fra fjellet skapte i 1915 og 1935 kjør gjerne dalen inn og ta veien opp til seteren som har blitt tatt i sneras flere ganger
Flott liten kirke i Loen. Fra kirken er det super utsikt over Loen og fjorden
Fin og koselig gammel kyrkje.
Idyllisk beliggenhet
Liten hvit kirke omgitt av noen få hus. Et rolig sted for et vakkert panorama av fjorden. Det er også et veldig gammelt keltisk kors og monumentet til minne om ofrene for katastrofene i 1905 og 1936 forårsaket av en tsunami i fjorden Veldig fin tur midt i jordene for å gå ned igjen. Du kan til og med se en vikinggrav
Kirke som du må besøke, utsikten fra toppen er veldig vakker, den har et steinkors som er mer enn 1000 år gammelt. Det er også et monument over de som omkom på grunn av skred fra fjellet ved to anledninger i forrige århundre.
Åttekantet trekirke
Loen er en nydelig liten by. Vi befant oss her nesten ved en tilfeldighet, vi valgte å gå av bussen og la oss betatt av dens storslåtte fjord. Kirken var stengt da vi gikk, men den er fantastisk på utsiden og derfra kan du nyte en fantastisk utsikt over fjorden.
Det er på toppen av byen med vakker utsikt og et monument med navnene på menneskene som døde da en stor stein falt og forårsaket en ødeleggende bølge. Vi kunne ikke se kirken, den var under reparasjon og derfor var den helt tildekket.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler