facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Loen Skylift

Loen Skylift

Info

From fjord to sky in 5! A spectacular new attraction and adventure arena, at the inner part of the Nordfjord, in the heart of Fjord Norway. Cable Car from the fjord to 1011 m.a.s.l. Hiking trails and Via Ferrata. Hoven Restaurant & Bar.

Historie

From fjord to sky in 5

Adresse: 6789 Loen I Nordfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: +47 57 87 59 00
on.tfilyksneol@tsop
By: Loen i Nordfjord
Postnummer: 6789


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: loen skylift priser, loen skylift høyde, loen skylift webcam, loen skylift sykkel, loen skylift åpningstider, loen skylift olden, loen skylift hund, kostnad loen skylift
Anmeldelser
For en vill ide! Og et virkelig must å få med seg . Turen opp er spektakulær, og når en kommer på toppen, 1011 moh, er det lagt til rette for kortere og lengre turer - om en ønsker. Eller en flott restaurant med bar som serverer nydelige cocktails. Og utsikten er selvfølgelig heeeelt fantastisk!
Likte det svært godt. Vi var heldig med været, sol og vindstille. Vi hadde med hund. Selv om det var forbudt skilt for hund i restauranten, fikk vi lov å ta med hund på utendørs resturanten. Burgeren var meget god. Selv om køen gikk langt ned i gangen for å komme ned, det det ikke mange minuttene. Det er god kapasitet på vognene.
Tar deg høgt opp. Over skyene og ut av skyggene i dalen under. Så kan du bre ut vingene og sparke jorda vekk under deg. Og så gjenta!
Kjempe opplevelse når heisen fungere hehe, når vi skulle opp så hadde det våre mye lyn så dem hadde mistet strøm og fikk beskjed at vi måtte vente til vi får beskjed men problemet var at vi fikk aldri beskjed at heisen gikk igjen, så ventet 4 timer, men dette var et spesielt tilfelle men fantastisk utsikt og god mat.
Super utsikt mot både Olden og Lodalen. Enkel parkering i botnen, lett tilkomst til toppen med gondol. Kan kombinerast med ein tur til Staurinibba, Raksætra eller over Årheimsfjellet, alternativt klatring opp med via ferrata. Genial plass for konsertar og andre tilstelningar!
Nydelig utsikt fra toppen, utrolig fin resturang som du kan spise inne å ute masse turer og velg i rund på fjellet der
Fantastisk opplevelse i fantastiske omgivelser. Dette er anbefalt for alle aldersgrupper og er ikke krevende å ta seg en tur innover Hoven på toppen. Beregn litt god tid til returen da det kan være litt kø på liften ned igjen. Takk for turen
Overveldende utsikt fra toppen. Fine gangveier på fjellet ovenfor restauranten.
Skyliften er ett meget godt alternativ for de som ikke kan klatre eller gå opp til toppen av fjellet selv. På denne måten får flere oppleve toppen og kan nyte den fantastiske utsikten mot fjord og fjell.
En helt fantastisk opplevelse. Utsikten fra toppen er helt rå! Turen med gondolen opp og ned er spektakulær. Vær obs på at det kan gynge litt på vei ned akkurat når den kommer over kanten på toppen. Billettene er noe dyre kr 530,- pr voksen for opp og ned, men de er verdt hver eneste krone så lenge været er som vi opplevde i dag. En av Norges aller beste turist attraksjoner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler