facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Care As

Lofoten Care As

Info

Private omsorgstjenester og personlig assistanse

Historie


Om oss
Lofoten Care er et privat firma som tilbyr helse og omsorgstjenester til alle som har behov for pleie og personlig assistanse. Vi ønsker å være et supplement til den kommunale helsetjenesten og samtidig et tilbud om en hjelpende hånd når tiden eller kreftene ikke strekker til.


I Lofoten Care tror vi at et sosialt og kulturelt aktivt liv kan bidra til et bedre liv, og at det er en viktig faktor i å lettere håndtere fysiske utfordringer i hverdagen. Lofoten Care sitt utgangspunkt er at vi skal gi et tilbud utover hva det offentlige kommunale helsevesenet kan gi og tilby av tjenester. Et tilbud om helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet i ens eget hjem. Samtidig ønsker vi også å tilby våre tjenester til kommunen. Simpelthen fordi vi tror at vi på denne måten kan bidra til økt fokus, økt kompetanse og en samlet, styrket hjemmetjeneste. Vårt viktigste mål er å gi kundene våre gode opplevelser, verdighet og faglig dyktighet gjennom våre tjenester.

Adresse: Markstubben 24, 8370 Leknes
Telefonnummer: 91136454
on.eracnetofol@gnillitseb
By: Leknes
Rute: Markstubben 24
Postnummer: 8370


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler