facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Folkehøgskole

Lofoten Folkehøgskole

Info

Her er linken til vår nye skolekatalog for 2017-18:

https://issuu.com/lofoten_fhs/
docs/lofoten_folkeh__gskole_
2017-2018

Historie

Vi ansatte ved Lofoten folkehøgskole vet godt hvorfor jobben vår er fin. Det er fordi vi får holde på med det vi liker aller best, sammen med elever som deler våre interesser. Klart at det må bli bra da. Hvert år fylles skolen med elever som legger pensumjag og eksamenspress bak seg, og kan konsentrere seg om det de brenner for.

Vi legger vekt på å ha et høgt læringsnivå på alle linjer, samtidig som vi setter den personlige utviklinga hos hver enkelt elev i sentrum. Du skal ha et godt faglig tilbud på den linja du velger, enten du kommer for å surfe, klatre, kjøre på ski eller fotografere. Og ikke vær innstilt på et ni-til-fire-liv. Vår skole sover lite.

Vi trives når vi oppdager nye sider ved livet. Når vi er
sammen om opplevelser som øker gleden ved å leve. Det er et mål for oss at du som elev på frilufts-livslinjene skal bli opptatt av å ta vare på naturen, og at du som fotograf skal bli interessert i historiene du kommer over sammen med kameraet ditt.

Adresse: Finnesveien 24, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: +47 7606 9880
on.shf.netofol@tsop
By: Kabelvåg
Rute: Finnesveien 24
Postnummer: 8310



relaterte søk: alta folkehøgskole, vefsn folkehøgskole, folkehøgskole bodø, folkehøgskole datalinje, lofoten folkehøgskolelag, folkehøgskole sang, folkehøgskole ekspedisjon, folkehøgskoler i nordland
Anmeldelser
Lofoten Folkehøgskole Sommerhotell og campingplass. Beliggende ved indre havn i svært rolige omgivelser like ved E10.
Fantastisk plass!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lofoten Folkehøgskole.

Kabelvåg skole

åpningstider, plassering. Finnesveien 24 kabelvåg community college kart bykart, satellitt visning. Lofoten Folkehøgskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lofoten Folkehøgskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lofoten Folkehøgskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler