facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Glass

Lofoten Glass

Info

Lofoten Glass er glasshytta i Kabelvåg hvor du kan handle vakre kunstglass, hente inspirasjon, lære noe nytt og utfolde deg selv i glassets magiske verden.

Historie

Lofoten Glass er glasshytta i Kabelvåg hvor du kan handle vakre kunstglass, hente inspirasjon, lære noe nytt og utfolde deg selv i glassets magiske verden.



"Her kan du komme å se og kjøpe vakker glasskunst. Vil du prøve å lage egne ting så tilbyr vi kurs i å lage glassperler."
Adresse: Steinveien 15, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: 93878472
moc.ssalgnetofol@tsop
By: Kabelvåg
Rute: Steinveien 15
Postnummer: 8310



relaterte søk: glasshytta lofoten, glassblåser bodø, vikten sekt, keramiker lofoten
Anmeldelser
Jeg elsker håndverk. Så dette er noe for dere som like kunst. Anbefales
Pent håndverk. Og butikk. Koster, men dette er å anbefale. Om du vil ha et minne fra lofoten
Har vært på perlekurs på Lofoten Glass. Fantastisk opplevelse! Cathinka er flink formidler og perlene ble skikkelig fine små skatter. Kan bare anbefales! Nydelig sted med masse flott glasskunst.
Koselig glass blåser i Kabelvåg. Med kuler en kan se Nordlyset i
Hyggelig glassblåseri med varierte produkter.
Dersom du er i Lofoten så anbefaler jeg en tur innom Lofoten Glass i Kabelvåg, som drives av min barndomsvenninne Cathinka Mæhlum. Nydelige glass, flott beliggenhet og kjempekoselig betjening. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine derfra. 2 vinglass og en gyngende og veltesikker karaffel.
Trivelige folk og nydelig sted!
Utrolig dyktig håndtverker med nydelige og lekne produkter. Herfra er det umulig å gå uten å ønske seg noe eller å kjøpe noe i gave. Lyst og innbydende lokale/verksted og god atmosfære i hjertet av Lofoten.
Et hyggelig besøk med utrolig fine produkter. Hyggelig prat med glassblåseren. Anbefales
Besøkte stedet 19 juli. Det var en kjempeopplevelse å bli med på perlekurs som kan bestilles etter avtale med Cathinka. Masse flotte glassmesterverk i butikken og hyggelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lofoten Glass med offentlig transport


Kabelvåg sentrum 350 meter
300
741
743

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lofoten Glass.

Kabelvåg kunst- og håndverksbutikk

åpningstider, plassering. Steinveien 15 kart bykart, satellitt visning. Lofoten Glass adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lofoten Glass. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lofoten Glass med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler