facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest

Info

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest arrangeres neste gang i 2019. I mellomtiden arrangerer vi Lofoten Pianofestival allerede sommeren 2018.

Historie

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest ble første gang gjennomført i 2004. Knut Kirkesæther (daglig leder) og Arvid Engegård (kunstnerisk leder) sto bak initiativet og er fortsatt aktive i sine roller i dag. I 2005 ble virksomheten organisert som en stiftelse med initiativtakerne og Vågan Kommune er stiftere.

Festivalen arrangerer konserter over hele Lofoten. Samtlige kirker har vært brukt opptil flere ganger som arena. Lofoten Kulturhus, Meieriet Kultursenter, og flere gallerier og mindre lokaler er også i bruk.

Ettersom festivalen har brakt flere konsertflygler av merket Steinway til Lofoten, var det på sin plass å opprette Lofoten Pianofestival. Begge festivalene gjennomføres nå annet hvert år.

Festivalen gjennomføres med Henningsvær som sentrum. Her bor og øver artistene mellom konsertene som fortsatt er spredt rundt i Lofoten. I tillegg til at Henningsvær Kirke er et konsertsted, har vi også konserter på KaviarFactory og Lysstøperiet i Henningsvær.

Lofoten Pianofestival gjennomføres sommeren 2018.



"Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest og Lofoten Pianofestival har som formål å bringe et variert program for klassisk musikk – fremført av internasjonale artister på høyt nivå – til hele Lofoten. Festivalene arrangeres annethvert år. I tillegg arrangeres en rekke mindre klassiske konserter gjennom hele året i Lofoten."
Adresse: Våganveien 30, 8310 Kabelvaag, Nordland, Norway
Telefonnummer: +4791398640
moc.lavitsefnetofol@tunk
By: Kabelvaag
Rute: Våganveien 30
Postnummer: 8310



relaterte søk: lofoten kammermusikkfestival 2018, festival lofoten 2018, lofoten piano festival 2018
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest.

Kabelvaag arrangement

åpningstider, plassering. Våganveien 30 kabelvaag kunst og underholdning kart bykart, satellitt visning. Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler