facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofoten Sea Products AS

Lofoten Sea Products AS

Info

Vi kjøper fisk fra den lokale sjarkflåten i indre Vestfjorden og vil levere kvalitet til alle kunder, direkte til sluttbruker eller til andre.

Historie

Lofoten Sea Products er et nylig etablert fiskemottak i Lødingen, åpnet 1. november 2017. Fra mandag 4. desember blir det også mulig for stedets befolkning og besøkende å kjøpe fisk i vår tilhørende fiskebutikk. Butikken blir åpen alle hverdager mellom kl. 1000 og kl. 1400. Adressen er Sjøveien 33. Om vi er opptatt med produksjon, er det bare å ringe i klokka over disken, så er vi straks på plass i butikken :-)
Lofoten Sea Products kjøper fisk fra den lokale sjarkflåten i indre Vestfjorden og har som mål å levere kvalitet til alle våre kunder, direkte til deg som sluttbruker og også til andre fiskemottak og eksportører.
Vi er lokalisert rett ved siden av Lødingen Mekaniske.
For tilreisende fiskere kan Lødingen by på et godt servicetilbud med tilgang til ei flott havn, mekaniske tjenester, flere matvarebutikker, marina og en restaurant.

Adresse: Sjøveien 33, 8410 Lødingen
Telefonnummer: 0047 99520380
moc.liamg@orpaesol
By: Lødingen
Rute: Sjøveien 33
Postnummer: 8410


Anmeldelser
Oversatt av Google Ok Original Ok
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler