facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lofotmuseet

Lofotmuseet

Info

Opplev lofotfiskerens historie på en av de best bevarte væreiergårdene i Lofoten!

Historie

Opplev lofotfiskerens historie på en av de best bevarte væreiergårdene i Lofoten!

Adresse: Storvågan, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: 76 06 97 90
on.dronmuesum@teesumtofol
By: Kabelvåg
Rute: Storvågan
Postnummer: 8310



relaterte søk: lofotakvariet, lofoten tørrfiskmuseum, storvågan, lofoten krigsminnemuseum, kabelvåg, lofotr vikingmuseum, museum nord, svolvær
Anmeldelser
Veldig flott museet! Men litt for mange tekst, vi brukte lang tid å lese oss gjennom det meste, men så at de alle fleste bare rushet seg gjennom rommene. Litt trist at de gikk glipp av så mye interessante detaljer.
Interessant med historier og bilder fra gamle dager glad jeg ikke levde da må ha vært et blodslit
Artig å lære litt om gamle fangstmetoder i nord.
Historien om middelalderbyen Vágar, nord-Norges første by!
Fint og lite museum. Dog dårlig at det var flere referanser til "slutten av det forrige århundre" som slutten av 1800-tallet. Med andre ord ble dette skrevet for minst 20, kanskje 30+ år siden og de har fortsatt ikke oppdatert denne ugyldige referansen.
Hus og samlinger med historisk sus!
Mye å se. Historisk tilbakeblikk. Et besøk anbefales for de som er interessert i hvordan man bodde og levde for mange år siden.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lofotmuseet.

Kabelvåg sivilisasjonsmuseum

åpningstider, plassering. Storvågan kart bykart, satellitt visning. Lofotmuseet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lofotmuseet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lofotmuseet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler