facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Logre veterinærklinikk A/S

Logre veterinærklinikk A/S

Info

Veterinærklinikk for kjæledyr

Historie

Logre veterinærklinikk er en moderne dyreklinikk for små dyr. Vi holder til i lokalene etter Lom møbelindustri, og her har vi moderne og velutstyrte klinikklokaler. Vi tilbyr rutinemessig oppfølging av smådyr med f.eks. vaksinering, kloklipp, røntgenfotografering av hofter og albuer og stell av tova pels. Vårt digitalt røntgen-apparat gir gode HD/AD-bilder og er til god hjelp i undersøkelse av syke og skadde dyr. I tillegg har vi tannrøntgen for å kunne avsløre smertefulle tilstander i tenner og kjever. Vi utfører også små og store operasjoner, fra å fjerne svulster i jur og hud, til å operere i buken. Vi er her for å hjelpe dyr og deres eiere med de problemene som måtte oppstå med dyrs helse!
I tillegg selger vi Specific dyrefôr, som er et kvalitetsfôr til friske dyr i forskjellige aldre, og som også har mange viktige diettfôr for hunder og katter med forskjellige plager.

Adresse: Stupulvegen 4 B, 2686 Lom, Norway
Telefonnummer: 45633288
By: Lom
Rute: Stupulvegen 4 B
Postnummer: 2686


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 12:00
Torsdag: 08:00 - 10:00

Anmeldelser
Kjempe god service. Trivelig og kunnskapsrik dyrlege som tok godt vare på Agnes de minuttene hun var der. Sjekket grundig og forklarte godt. En god opplevelse.
Svært god service og hjelp. Strekker seg langt for både folk og dyr.Uansett tid på døgnet. Tillitten til desse gode menneskene er høy.
Veldig fornøyd! Blide folk og god service!
Det er ein bra dyreklinik/butikk og den hjelper deg veldig gått og har gode råd om dyrene dine ,dem kan komme om kvelden vist det Skjer noe og dem kan komme hjem til deg og skjekke dyrene dine som er i fjøs og sånne ting ,5 stjerner til logre dyreklinik.
Innbydende klinikk m trivelige og dyktige veterinærer.
Rask kundebehandling og gode betalingsmuligheter.
Flinke ventrinærer som alltid yter god service både til dyra og eigarane
Utmerket service! Dyktige og proffe folk.
Veldig bra service. Var der sent på kvelden med en syk hund. De stilte opp på sekundet veldig bra.
Kjempetrivele å kåmå dit.Blie og trivele å hjelpsomme.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler