facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lone Camping

Info

Bergens største camping. Vakkert beliggende ved Haukelandsvannet, bare 25 min. kjøretur fra Bergen, med sine attraksjoner, butikker og rike kulturliv.

Adresse: Hardangervegen 697 , Haukeland 5268, NO
Telefonnummer: 55 39 29 60
on.gnipmacenol@gnikoob
By: Haukeland
Rute: Hardangervegen 697
Postnummer: 5268



relaterte søk: lone camping drap, camping bergen, bratland camping, grimen camping, lone camping as haukeland, campingplasser bergen og omegn, bergen camping park, bruvoll camping
Anmeldelser
Flott campingplass i nærheten til Bergen. Fasilitetene er gode og flott lekeplass, i tillegg til nærhet til butikk. Desverre priser de seg dyrere enn noen annen campingplass vi har besøkt i sommer. Med 455 for vogn +60kr for strøm+80kr for fortelt blir det totalt 595kr natten pluss evt 20kr per person ekstra man er mer enn 2, fra 13år.. Dette er på høyde med Sørlandets dyreste camping i sommer og 200kr dyrere enn Mikkelparken for eksempel tar. Hadde de hatt en litt mer edruelig pris, ville vi nok oftere brukt denne campingen i stedet for andre i Bergensområdet..
Fin plass, greit sanitæranlegg. Dusj kunne gjerne vært inkl i pris siden prisen pr døgn er såpass mye. Barnevennlig område, med liten dyrehage og lekeplass.Rom: 4/5
Denne campingplassen er verdt sine mange stjerner. Veldig renslig, nytt og meget hyggelige folk. Teltplassene var veldig våte og til tider lerete, men det må man anse å være været som har skylden :Beliggenhet: 5/5
Stille og rolig camping med meget hyggelig persjonale. Trekker ned en stjerne for dusjen i sanitæranlegg. Da det ikke gikk ann å regulere temperaturen på vannet i dusjen.Service: 5/5
Veldig flott sted for camping. Bobiler, campingvogner og telt. Kort vei til butikker, bensinstasjon osv... Stille og fredelig flott natur flotte turmuligheter. Fine sanitær og dusja anlegg. Hyggelig og flott vertskap.
- Dei har hytte, leilegheit, campingvognplass, bubil og teltplass. - Den hat vatn og electricity. -Alle får kvit kort som blir brukt til å åpne døra til kjøkkenet, toalett og vaskemaskin rom. - Må betale 50kr for å dusje og 60kr for å vaske kled og/eller tørke kled i tørkmaskin. - Nesten alt stenge kl23:00. Den er veldig fint, skal der neste gang.
Fin campingplassen. Vi vart stående på grusen med vogna. Var litt for mange plasser på graset der de rett å slett var litt vell bløtt. De var litt domt. Veldig kjekt familie rom til dusj å do. Service bygget var heile tida bra reint å fint. Litt minus at ein måtte ha nøkkelkort for å komme inn på do. Då ungane måtte hente kort når dei var på leikeplassen. Masse kjekke dyr og fin leikeplass. Kjekke folk som jobba her.
Blid og god velkomst i informasjonen. Vi betalte 400 kr for campingvogn med 4 pers, inkl strøm men eksl dusjpoletter. Vi brukte bare det minste sanitæranlegget, men det var helt ok. Vi så ingen som kom og vasket der, men det virket greit nok selvom det manglet håndvask-såpe på den ene dispenseren i flere dager. Kunne velge plasser selv, noe som kunne vært MYE bedre utnyttet. Flere som hadde tatt seg godt til rette med goood oppstillingsplass til bilen ved siden av teltet/vogna si. Det var noen dyr på plassen samt en lekeplass for småbarn. Badeplass med kanoutleie var veldig populær. To matbutikker og en bensinstasjon i gåavstand. Vi tok buss til Nesttun og tbanen derfra til sentrum. Måtte laste ned en app for å bestille billetter. Selve turen tok ca 45 min tilsammen.
MÅ være Bergensområdets beste camping. Rene sanitærbygg og stilt og fredelig. Flotte muligheter for å leie kano, bade, snorkle eller padle egen kajakk. Her er både gjedde og ål, opplevde jeg på min snorkletur. Hadde fått en klar 5-er fra meg om de hadde satt om strømbokser ved vannet, slik at en slipper og dra de over veien der biler kjørerog over plassen der andre telter/camper, fikset bru over elv/kanal i begge ender av camp for tilgang til litt friområder for hundeeiere. Man kunne også vært litt aktive og fylt igjen "synkehull/spinnehull" ned mot vannet med grov grus/ singel hver gang disse dukker opp, da ville man etterhvert fått det mindre bløtt nedover. Opplevde også at dusjpolettene/dusjsystemet ikke virket etter at man hadde kastet på poletten og var klar for dusj. Uansett dette,oppholdet var veldig trivelig og vårt klare førstevalg i regionen til neste gang .
Helt fantastisk plass! Fikk ro der og storkoste meg masse. Husdyr på plassen, badevann, oppussede fasiliteter som bad, familierom, doer... Alt som var egentlig. Mange muligheter for aktiviteter, kano, lekeplass, turstier, mulighet for frokost via nærliggende bensinstasjon, absolutt det meste. Imøtekommende og høflige ansatte i tillegg. Definitivt verdt et besøk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler