facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lonestar Pizza And Grill

Info

Vi tilbyr bespisning i trivelige cowboy-inspirerte lokaler.
Vi har en flott restaurant rett ved kongeparken på Ålgård. Tilbyr også Take away & catering

Historie

Ekte cowboyer er ute så lenge som mulig, de lar andre jobbe på kjøkkenet.

Konseptet til Lonestar står i stil med utsagnet. Vi tilbyr bespisning i trivelige cowboy-inspirerte lokaler.

Vi har en flott restaurant rett ved kongeparken på Ålgård. Spis hos oss, ta med hjem, eller bestill catering.



"Vi tilbyr bespisning i trivelige cowboy-inspirerte lokaler.Vi har en flott restaurant rett ved Kongeparken på Ålgård. Tilbyr også take away, levering & catering.51 61 61 80"
Adresse: Kongsgaten 7 , Ålgård 4330, NO
Telefonnummer: 51 61 61 80
moc.oohay@ratsenolyn
By: Ålgård
Rute: Kongsgaten 7
Postnummer: 4330



relaterte søk: take away ålgård, happy time ålgård, lonestar menu, pizza bryne, mat ålgård, the great wall ålgård, kebab ålgård, happy time ålgård meny
Anmeldelser
Stilig lokale med kjempe god service fra hyggelig og smilende personell. Cowboy steak, biffsnadder og spagetti falt i smak hos alle og 3 forskjellige pizza; Dixie med biff, barnepizza og en med Skinke & kjøttdeig var alle gode! Italiensk tynn bunn som er ovnsbakt. Barnepizza var i overkant stekt, med noe svarte kanter som ikkje falt helt i smak hos en litt kresen 4åring, men resten av pizzaen gikk rett ned.
Bestilte Cownboy nummer 37, Indrefileten hva ikke som forventet. Sendte Mail til de, ordnet opp med en gang. Og gjør opp og bry seg om kundene sin opplevelse, og det gjør de og det fortjener de en 5 Stjerner hele veien ut!
Vi reiste innom her etter en hel dag i Kongeparken. Vi var sultne og trengte mat kjapt. Da ble "matgata" på Ålgård løsningen og valget falt på Lonestar pizza & grill. Det ble en meget positiv opplevelse for sultne store og slitne små. Maten er god. Betjeningen hyggelig og kokken er rask. Blir ikke bedre. 5 stjerner fra oss.
Hyggelig service, fint å sitte ute, og god calzone
Dagens besøk var et betydelig løft fra sist gang, det må sies! Maten var god som sist, fornøyde barn og voksne. Service nå var imidlertid innertier; følelsen av velkommen, tiden fra bestilling til levering var rett og slett imponerende - takk for maten
Beste maten og servicen her i distriktetHar vert her utallige ganger å aldrig hatt noe å klage på. Eneste plassen en får noe gratis før og etter maten. Her serveres altid varme nydelig gode rundstykker før maten og barna får altid is etter maten. Middagen er veldig god til greie priser og servicen også kjempegod!
Bestilte cowboy steak som skulle være indrefilet men jeg fikk ytrefilet, fikk forklaring på hvorfor av kokken og et stort «plaster på såret» så tommel opp for det. Resten av maten smakte kjempe godt.
Direkte skuffende.. maten bar store preg av microovn..så for min del så blir det lone uten star..
Rause porsjoner, bra pris. Her sparer de verken på kjøtt eller ost. Veldig hyggelig personale. Autentisk mat. Bare ikke helt min smak.
God mat og god service blir vår faste plass og spise langs veien.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lonestar Pizza And Grill.

ålgård hamburgere

åpningstider, plassering. Kongsgaten 7 ålgård pizza kart bykart, satellitt visning. Lonestar Pizza And Grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lonestar Pizza And Grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lonestar Pizza And Grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler