facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lorgen Tre&Sånt

Lorgen Tre&Sånt

Info

Tre & Sånt lager møbler og innredninger etter mål, i materialer og farger som gir en helhet med det du allerede har eller planlegger i ditt hjem.

Historie

Jeg bygger det meste av heltre eller ulike platematerialer som kryssfiner eller MDF, gjerne kombinert med metaller når det gir den beste mekaniske og estetiske løsningen. Jeg er alltid ute etter å bygge solide produkter som kan vare i mange, mange år. Tradisjonelt solid håndverk er tingen.

Vår oppgave

Møbler, innredning, montering

Produkter

Møbler, innredning, montering

Adresse: Røysevegen 59, 6050 Valderøya Valderøya, Møre og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 951 33 086
on.tnasgoert@erdne
By: Valderøya
Rute: Røysevegen 59
Postnummer: 6050 Valderøya


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lorgen Tre&Sånt.

Valderøya bedrift

åpningstider, plassering. Røysevegen 59 kart bykart, satellitt visning. Lorgen Tre&Sånt adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lorgen Tre&Sånt. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lorgen Tre&Sånt med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fokus Bygg As Fokus Bygg As 4 km Vi er ein del av Mesterhuskjeden og har vårt primær område i Giske Kommune. Vi oppfør...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler