facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Los Tacos Fredrikstad

Los Tacos Fredrikstad

Etikett

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri. Konseptet vårt henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i San Diego — ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges favorittradisjon, “taco-fredag”.

Adresse: Storgata 13, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: 41232308
on.socatsol@arjen
By: Fredrikstad
Rute: Storgata 13
Postnummer: 1607


åpningstider

Mandag: 00:00 - 01:00


relaterte søk: los tacos fredrikstad meny, los tacos oslo, los tacos fredrikstad jobb, los tacos åpningstider, los tacos bergen, los tacos catering, los tacos meny, los tacos kalorier
Anmeldelser
Maten er så god som den forventes være for er konsept med taco fast food. Betydlig mye mere spennende enn den ordinære taco fredag hjemme verdt å legge til noen kroner, ta familie, venner, dejt eller kjæreste med på taco kveld, støtte lokale bedrifter og spise god mat. 49kr ølen per idag hjelper også...må være glitch in the matrix Skikkelig hyggelig daglig leder, se opp fra de automatiske betalingssystemer og si hei, bedre enn å være sosial med en touch screen Fungerer som lunsj, middag og nattamat Bare kos!!! Alternativer for vegetarianere: Salat rullet inn i salatblader.
Halve drikke menyen stemte ikke Fin sted Lunka mat med litt biff var ikke store bitenMat: 2/5
Pass på! En buritto kostet omtrent 450 kr ink drikke i restauranten. En veldig spesiell buritto som kostet meg omtrent 300 kr etter en diskusjon med de ansatte. Det sier seg selv at en buritto uansett hva du har inni kan ikke koste deg omtrent 450 kr ink drikke. Inatt følte jeg meg ranet. Innhold: guacamole 3 skjeer kostet 25 kr pr skje, rømme, salat, jalapeños, løk, salsa, kjøttdeig, ost og nachos. Maten var bra.
Kjøpte en burrito med nachos til litt over 240kr. Selve burritoen er liten. Biffen i burritoen var ikke krydret, det var ikke noe grønnsaker annet enn salat i burritoen og det var bokstavelig talt småe dråper med nachosost på nachosen. Samtidig så var toalettet kjempemeskittent med blod rundt setet. Da jeg skulle til vasken for å vaske hendene, så jeg at vasken var en sånn man må ta på for å skru på og det var såpe på flaske, noe som ikke hadde vært så rart om dette var en privat restaurant med lave inntekter. Han som lagde maten var kjempehyggelig da. Man får desverre veldig lite for pengene her.
Kjøpte på foodora nachosen er værre enn d man kjøper på remaMat: 1/5
Veldig bra mat og veldig god service jeg anbefaler med det sterktMat: 5/5
Det er den beste taco jeg har smaktMat: 5/5
Bestilte noe jeg trodde var nok mat. Men dette ble helt feil. En smakløs burrito, littegrann nachos i en bolle med altfor lite dip og en 7up, 0,33. Kr 350 + hjemkjøring = kr 450. Ble egentlig mest skuffet over kvaliteten.Mat: 1/5
Ok mat, kanskje litt kald og litt tam. Ikke store porsjoner i bowls til prisen. Har hatt noen dårlige opplevelser, men siste bestilling fra Los Tacos i Fredrikstad var en skuffelse. Bestilte kl 18 med henting kl 19. Da jeg kom kl sju fortalte mannen i skranken fortalte at maten hadde vært ferdig lenge, den ble laget umiddelbart ved bestilling klokken seks. Min burrioto var kald og vassen. Nachoene i bowls var bløte og ikke sprø. Maten var kald og kjip. Mannen i skranken avfeide oss med at han ikke hadde sjekket klokkeslettet for henting. Klaget, men kom ingen vei. Jeg var selvsagt veldig misfornøyd og har aldri handlet der igjen.
Hyggelig service, anbefaler pico de gallo og street tacoene deres. Ikke helt autentisk, men godt utested å spise på. Kommer tilbake, spesielt på sommertider når stemningen ligger høyere ved varmt vær.Mat: 4/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Los Tacos Fredrikstad.

Fredrikstad tex-mex-restaurant

åpningstider, plassering. Storgata 13 kart bykart, satellitt visning. Los Tacos Fredrikstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Los Tacos Fredrikstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Los Tacos Fredrikstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler