facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Losen

Losen

Info

LOSEN - Larkollens triveligste møtested.

Historie

LOSEN er et serverings- og møte sted for fastboende, ferierende og tilreisende i Larkollen. Med sin lokale tilhørighet vil vertskapet videreføre gamle Larkollen tradisjoner ved å skape et spennende og trivelig serveringssted, som skal betjene et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld gjennom hele året.

En gjennomarbeidet og variert kafémeny inneholdende nystekte brødvarer, kortreiste og lokale råvarer, retter med lokal tilhørighet og en liten historie, skal gi gjestene en opplevelse og en atmosfære som frister til gjentagelse.
Med et moderne utvalg av tidsriktige kaffe-drikker, og andre leskende drikker,
vil tilbudet være komplett. Ut over ettermiddag og kveldstid, samt i helgene vil LOSEN være både serverings, bespisnings og møtested for sine gjester.

Gjennom året vil forskjellige temaer bli fokusert spesielt, være seg underholdning, bespisning, temapresentasjoner, foredrag, sportshendelser eller sesongrelaterte aktiviteter.

Med sin unike beliggenhet i Larkollen sentrum, og med en fantastisk nærhet til Larkollsundet og fyret, vil LOSEN med sin utendørsservering på godværsdager og sommeren spesielt, være en idyllisk opplevelse for mange. Med de mulighetene som finnes for forlengelse av utendørssesongen, vil grunnlaget for en sund, økonomisk og forsvarlig drift være til stedet.

Fra gammelt av har Larkollen og Larkollsundet hatt en spesiell kvalitet som har ført seilskuter inn og ut av en trygg havn. Sjøen har vært næringsgrunnlaget for mange opp gjennom tidene, og losene som gjorde fantastiske bragder, ofte med livet som innsats, bodde i umiddelbar nærhet til sjøen. LOSEN er derfor etablert på historisk grunn her på Myra, som stedet heter fra gammelt av. Ved siden av LOSEN har vi Losstua fra tidlig 1700 tallet som huset en av de siste kjente losene her i Larkollen. Forhenværende los Julius Kristian Jensen født 1839 bodde med sin kone Karoline og deres datter Marta i Losstua til sin død 76 år gammel den 15. april 1915.


Lenge leve LOSEN

Larkollen, mars 2011

Line Øra og Martin Mathisen
Vertskap LOSEN



"Larkollens triveligste møtested"
Adresse: Støtvigveien 2, 1560 Larkollen
Telefonnummer: 69264500
on.nellokral@nesol
By: Larkollen
Rute: Støtvigveien 2
Postnummer: 1560


åpningstider

Mandag: 10:00 - 22:00
Tirsdag: 10:00 - 22:00
Onsdag: 10:00 - 22:00
Torsdag: 10:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 23:00
Lørdag: 09:00 - 23:00
Søndag: 10:00 - 22:00


relaterte søk: meny losen larkollen, kollenfest 2018 losen i larkollen 11 juli, losen sætre, losen larkollen 2018, losen program 2018, losen norge kommende aktiviteter, losen 2018, losen åpningstider
Anmeldelser
Veldig hyggelige folk som jobbet der. Spurte om et bord med skygge. Det hadde de ikke men de ordnet det likevel. Var veldig tålmodig og hyggelige mot barna. Tullet med de og snakket med de. Dette husker barna fortsatt. Gjorde inntrykk. Maten var veldig god og kom kjapt. Var en god opplevelse som gjorde dagen. Var i veldig godt humør da vi gikk. Kommer mer enn gjerne igjen.
Det tok 45 minutter å få maten og servitøren unngikk oss da vi ønsket å vite hvor lenge det var til maten kom
jeg bestiller en pizza UTEN løk, også venter jeg i en HEL time, også får jeg f**n meg MED løk. Og på toppen av det hele, venter jeg i en time til, før jeg får den riktige pizzaen. Skikkelig dårlig!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi var på en av konsertene som de arrangerer hver sommer. Bra opplegg, god mat og hyggelig betjening. Skal helt klart tilbake.
Litt stive priser, men kanskje ikke annet å forvente med luksushotell på andre siden av veien. Mye bra underholdning
Var på konsert på Losen på lørdag. Fantastisk god stemning, god mat og hyggelig betjening. Deilig å kunne bestille til bordet med QR-kode på mobilen, og så kommer bestillingen levert fortløpende. Gode og gratis parkeringsmuligheter
Deilig mat og nydelig service Kommer snart tilbake
Koselig sted, hyggelig betjening og veldig god pizza
Hyggelig og koselig cafe, bar og restaurant i Larkollen. Det var veldig ren der, god utsikt utover fjorden. Ligger cirka 100 meter fra Støtvik hotell. Det har mye charm of ganske god kaffe der. Stilen er noe fra gamle tider og fra nye tider. Det stedet kunne fått seks stjerner av meg hvis det gikk an. Tommel opp fra meg.
Koselig rustikk kneipe med grei og ærlig meny. Jeg testet pizza, mens andre testet smørbrød og diverse burgere. Ut fra hva jeg så, var det for eksempel rikelig med reker på rekesmørbrødet, og burgerne så gode ut.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Losen med offentlig transport


Støtvig Hotell 50 meter
200
251
253
Larkollen Sørli 170 meter
200
251
253
Larkollen kapell 410 meter
200
251
253
Betel 460 meter
200
251
253

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Losen.

Larkollen spisested

åpningstider, plassering. Støtvigveien 2 larkollen pub kart bykart, satellitt visning. Losen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Losen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Losen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler