facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lovisenberg Diakonale Sykehus

Lovisenberg Diakonale Sykehus

Info

Velkommen til den offisielle Facebooksiden til Lovisenberg Diakonale Sykehus AS.

Historie

Lovisenberg Diakonale Sykehus (LDS) leverer spesialisthelsetjenester og er Norges største private sykehus. Sykehuset drives på ideell basis med diakonalt verdigrunnlag, eies av de diakonale stiftelsene Diakonova og Diakonissehuset Lovisenberg, og har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF.

Sykehuset svarer ikke på konkrete spørsmål om sykdommer eller helsetilstand på denne siden.
Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse.

● Har du spørsmål om utredning eller behandling av egen eller dine nærmeste sin sykdom må du kontakte din fastlege.
● Dersom du trenger øyeblikkelig hjelp, må du ta kontakt med 113 eller lokal legevakt.
● For å ivareta personvernet til enkeltpersoner, vil meldinger som inneholder informasjon om en persons helsetilstand bli slettet.
● Innlegg med sensitivt innhold eller upassende språkbruk vil bli slettet.



"Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er lokalsykehus innen indremedisin og psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling for flere bydeler i Oslo, og gir tilbud til hele landet innen planlagt kirurgisk virksomhet. Sykehuset har også særskilte funksjoner som det nasjonale oralmedisinske kompetansesenteret TAKO og Lovisenberg Lindring og Livshjelp. LDS er offentlig finansiert og drives på ideell basis med diakonalt verdigrunnlag."
Adresse: Lovisenberggt 17, 0456 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 22 50 00
By: Oslo
Rute: Lovisenberggt 17
Postnummer: 0456



relaterte søk: lovisenberg sykehus ledige stillinger, lovisenberg hospice, lovisenberg sykehus psykiatrisk avdeling, lovisenberg diakonale høgskole, lovisenberg sykehjem, lovisenberggata 17, lovisenberg sykehus medisinsk poliklinikk, lovisenberg akuttmottak
Anmeldelser
Timen ble avlyst på 90 minutters varsel. Dette er for dårlig Lovisenberg. Dere må ha visst om dette fra morgenen av. Problematisk for oss som er avhengig av pasienttransport. Ikke lett å få avlyst transport på så kort varsel. Skjønner at leger kan bli syke. Men litt lengre tid på å varsle om det er ikke for mye å be om
Havnet i klørne på en lege ved navn Maria på ØNH, og det ble mitt første og siste besøk der. Null kommunikasjon vedr undersøkelsene hin gjennomførte, og hennes hovedfokus lå på et privat anliggende, uten relevans.
Fantastisk! Her blir du ivaretatt på alle måter og personellet er tilgjengelig for deg. Eneste som kunne vært litt bedre er kanskje kontakt med pårørende. Men alt det andre veier opp for dette.
Veldig fornøyd med behandlingen her - altfor lang ventetid.
Ringte med avd og den damen som svarte var rett og slett motbydelig og hun skulle overhode ikke svart i telefon noe sted. Visste heller ikke at de har noe med hvorfor du avbestiller en time. så det var en lite hyggelig opplevelse. Du blir bedt om å ringe også tar det votter og vintre før de svarer også. Utrolig dårlig.
Lovisenberg sykehus er et veldig godt sted å være for de som trenger det. Det er et gammelt og erverdig sykehus. De har forskjellige spesialister og innenfor flere fagområder. Jeg har ikke vært innlagt selv, men jeg har vært på besøk på Lovisenberg sykehus mange ganger, og jeg blir godt tatt imot av hjelpsomme og blide ansatte. Jeg har heller ikke hørt noe klager på Lovisenberg sykehus, som jeg har hørt om andre sykehus desverre. Det er et godt sted å være for de som trenger hjelp, og de har forskjellige tverrfaglig samarbeid og nye prosjekter.
Behandlingen og alt er bra, men jeg skulle ønsket de ga litt bedre informasjon til pårørende av personer som var inne til operasjon, så man ikke ble sittende å bekymre seg fram til alt var over uten å ha noen anelse om hva som skjer. At det var en plan for hvordan ivareta pårørende og ikke bare avvise i døra som om det er et problem at man tar dagen fri for å følge personer som er bekymret for operasjonen og ønsker støtte.
Fantastisk å være pasient her når man først har bruk for behandling. Profesjonelle, flinke, engasjerte og omsorgsfulle. Følte meg godt ivaretatt av både sykepleiere, portører, anestesileger og ikke minst en veldig flink kirurg.
Fantastisk akutt og intensiv - behandling. reddet mitt liv. Endel arroganse blant andre leger det skrives «lege» på vanlige konvolutter vær forsiktig med å takke hvem som helst. Jeg ble forsøkt stemplet som psykisk syk av to kvinnelige leger - etter naivt å ha gitt egoene deres næring.
Umulige folk. Det er ikke mulig til å få noe info.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lovisenberg Diakonale Sykehus med offentlig transport


Arkitekt Rivertz plass 190 meter
28
34
54
Lindern 220 meter
37
Tannlegehøyskolen 270 meter
37
Evald Ryghs gate 310 meter
34
54
Fayes gate 330 meter
20
28
FB1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lovisenberg Diakonale Sykehus. Lovisenberggt 17 kart bykart, satellitt visning. Lovisenberg Diakonale Sykehus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lovisenberg Diakonale Sykehus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lovisenberg Diakonale Sykehus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler