facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lpg Gol

Lpg Gol

Info

Fylling og bytting av propanbeholdere.
Salg av diverse propan produkter.



"Fylling av propanflasker og salg av nye flasker. For hver hele kilo som er igjen får du avslag på pris, så det er bare å komme og etterfylle. Skaffer utstyr og propanprodukter, har en del utstilt i butikken for salg og visning."
Adresse: Sentrumsveien 24a, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 97113256
moc.loggpl@tsop
By: Gol
Rute: Sentrumsveien 24a
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Anmeldelser
Her er det som hos mennesker! Skiltet og lett å finne frem. Fantastisk! Mangler bare tak det er det eneste minuset. Men absolutt beste stedet på strekningen mellom Ørje og Bergen. Takk de andre LPG stasjonene burde lære av denne på Gol!
Lett å få fylt LPG der god plass
Super kundeservice
Bra priser. Hyggelig service
Oversatt av Google Hyggelig service og problemfri fylling av tyske gassflasker mulig. Sterkt anbefalt! Original Netter Service und problemloses befüllen deutscher Gasflaschen möglich. Absolut empfehlenswert!
Oversatt av Google God service, hyggelig og vennlig! Tyske gassflasker kan fylles uten problemer Original Super Service, nett und freundlich! Deutsche Gasflaschen können ohne Probleme gefüllt werden
Oversatt av Google Vennlig service, LPG BENSINSTASJON! Original Freundlicher Service, Propangas-TANKSTELLE !
Oversatt av Google Flasker fylles og propan fyllestasjon Original Flaschen werden gefüllt und Propangas-Tankstelle
Oversatt av Google Veldig hyggelig service, det er en adapter for den tyske bensintanktilkoblingen : Original Sehr netter Service, es gibt einen Adapter für den deutschen Gastank Anschluss :
Oversatt av Google Kom og fylte tuben min på en søndag etter at jeg tok kontakt med butikken på lørdag. Original Kom och fyllde min tub en söndag efter att jag hade kontakt med butiken lördagen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler