facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LS Pizza & Kebab Huset

Adresse: Nittedalsgata 23, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 63800123
By: Lillestrøm
Rute: Nittedalsgata 23
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: Bislett Kebab Lillestrøm, Lillestrøm kebab, Kebab Strømmen, Kebab Lørenskog, Ls Kebab halal, Kebab Løvenstad, Kebab House, Kebab Lillehammer
Anmeldelser
Kjerringa ville ha kebabtallerken med bare hvitløkssaus, de klarte å dynke den i alt annet. Ikke snakk om å få pengene tilbake heller, ponytail ville heller prøve å "rense" den...
Dette stedet har tapt seg mye de siste årene. Borte er den kjempegode kebaben og tilbake er en helt gjennomsnittlig kebab. Lokalene er slitte og har ikke blitt pusset opp på flere år.
Jeg synes kebaben var helt OK, men litt mye saus. Kona var ikke fornøyd. Hadde nok litt oppblåste forventninger basert på det jeg har hørt fra andre.
Gode priser og hyggelig betjening. Kjøpte en liten vanlig kebab, og den var kjedelig på smak. Kjøttet minnet om tunfisk, og dressingen smakte majones. Brødet var godt. Samboer kjøpte stor kebab, og den var ikke spesielt stor. Sterk var ikke sterk.
Er du ute etter kebab i Lillestrøm så er dette stedet du bør gå til. Kjøttet er saftig og godt, prisene er gode og det er hyggelig betjening. Stedet hadde nok trengt en oppussing, så her er det like greit å ta med seg maten.
Får alltid brent pizza her, og den er altfor salt i smaken.
Veldig god mat pizzaen føltes stor nok ut smakte veldig bra. Kebab kjøttet virket litt rart men smakte ellers bra. Maten ble servert fort. Det var ikke dyrt og personell var kjempe hyggelige. Lokalet var helt okay bortsett fra litt rar lukt bakerst i rommet og litt klissete bord enkelte plasser. Anbefales.
Ba om veldig lite saus medium sterk her var d massse saus ikke første gang d skjer
Utrolig bra kebab. En av få steder jeg spiser kebab i Lillesand
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler