facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LSTF

LSTF

Info

#LSTF - Lofoten Split og Topptur Fæst
#LSTF - Lofoten Singel Track Festival

Historie

Datoen er bekreftet
15-18 september 2016 blir det Mountain Bike FÆST i vakre Lofoten. Hold av datoene allerede nå.
Tradisjonen tro så har vi ett fullspekket program der toppturer er i fokus men med mye sosial omgang på kveldstid.

Med på laget
Sammen med våre samarbeidspartnere Widerøe, Sweet Protection, GoPro, Response Nordic, Lofoten og Viking Footwear så kan vi presentere en langhelg fylt av mange morsomme opplevelser både i fjellet og på kaia i Hattvika! Flere samarbeidspartnere kommer på!

Guiding
Vi arrangerer med lokale guider som kjenner fjellene bedre enn sine egne lommer og Hattvika Lodge vil ta godt vare på oss mellom slagene.

Programmet
Torsdag kveld
-Ankomst Lofoten og transport fra Leknes flyplass til Ballstad. Innsjekk, briefing og sosialt utover kvelden. Det blir servert nydelig fellesmiddag i beste Lofoten tradisjon. Etter middag presenteres guider og hva som ligger i programmet. Mulig kveldstur!

Fredag
-Felles frokost og nistesmøring før avreise med buss til de fjellene som guidene har plukket ut. Vi deler oss i grupper basert på interesser og ferdigheter. Vi møtes i campen på ettermiddagen og nyter felles middag.

Lørdag
-Stive og støle tar vi tak i lørdagen der enda flere fjell skal bestiges og enda flere linjer skal kjøres. Vi bruker dagen på å utforske de topper man måtte ønske seg. Sykkeldagen avsluttes med original After-bikepå kaia i Hattvika.

Søndag
-Er det tid for topptur igjen, eller om man måtte ønske det så ligger Unstad med sine muligheter for bølgesurfing ikke mer en 30 minutter unna. Avreise hjemover på ettermiddagen.

Vi kan love alle en uforglemmelig opplevelse denne helgen i april midt i Lofotens smørøye.

Priser:
Langhelgen vil koste 7990 og inkluderer transport, guiding, frokost, niste, middag og overnatting hele helgen, samt en durabelig FÆST på brygga i Hattvika på lørdagen. Fly er ikke inkludert.
Ytterligere kostnader er:
Ekstra døgn: 700 kr per pers per natt
Alkoholholdige drikker


Påmelding:
Ønsker du å melde deg på så sender du mail til: [email protected] eller påmelding her: https://www.deltager.no/LSTF_summeredition

Vi ses på Ballstad, come join the madness!

Adresse: Hattvikveien 14, 8373 Ballstad
Telefonnummer: 93028887
on.egdolakivttah@tsop
By: Ballstad
Rute: Hattvikveien 14
Postnummer: 8373


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler