facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lucky Bowl Kongsberg

Lucky Bowl Kongsberg

Info

Metro Bowling har endret navn til Lucky Bowl. Hallen er totalrenovert og fremstår i dag som en New York style inspirert restaurant med homemade burgers og bowling.

Velkommen til oss på Lucky Bowl Kongsberg

Historie

Velkommen til Lucky Bowl.
Du finner våre avdelinger i Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Drammen, Bærum, Asker, Kongsberg, Lørenskog og Ski.

New York style inspirerte restauranter med homemade burgers og bowling du neppe har opplevd maken til før.

Vi tilbyr komplett helaften for firma og privatpersoner, bursdagsbowling, skoleavslutninger familiebowling på bestilling og dropin.

www.luckybowl.no

Alt av utstyr du trenger for å spille finnes i hallen, og med en praktisk resultatskjerm er det lett å holde oversikt over spillet. Ingen forkunnskaper er nødvendig for å spille bowling, og betjeningen hjelper deg gjerne i gang! Alle våre baner er utstyrt med gjerder som automatisk går opp og ned etter hvem som spiller, og vi har andre hjelpemidler for mindre barn og funksjons-reduserte. Her kan ALLE delta!



"Velkommen til Lucky Bowl KongsbergDu finner oss i Kongsberghallen og vi inviterer til vår New York style restaurant med egen bowlingavdeling.Ta turen for en av våre homemade burgers med en rekke toppinger som serveres på spesiallagde trefat med crispy fries og aioli.Kombiner besøket med bowling om du ønsker å trimme konkurranseinstinktet i tillegg til et godt måltid med gode venner, familie, kollegaer. Eller kanskje det er teambuilding med fotballlaget, korpset eller speideren.Uansett anledning - om det jubileres eller det fylles på med gode hverdagsminner.Vi garanterer en hyggelig stund hos oss!Vi har skjenkebevilling."
Adresse: Numedalsveien 80, 3617 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 32724056
on.lwobykcul@grebsgnok
By: Kongsberg
Rute: Numedalsveien 80
Postnummer: 3617


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 00:00
Lørdag: 12:00 - 00:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: bowling kongsberg, bowling drammen, kongsberg bowling priser, lucky bowl bryne, kongsberg bowling bursdag, sandnes bowling, lucky bowl drammen, kongsberg kino
Anmeldelser
Maten var god, men fikk ikke burgeren jeg egentlig bestilte i tillegg til lang ventetid. Litt trøbbel med banen, da scoren hang seg opp. Det samme gjorde bowlingmaskinen. Men hver dag kan ikke være perfekt og fikk kompensasjon for problemene som oppstod:
Veldig god service! De hadde også en smakfull burger og sykt bra stemning. Vi var 17 stk og alle hadde bare positive ting å si. Anbefales til alle!
Utrolig koselig sted for Bowling, pizza og noe å drikke. Perfekt for en liten uformell date eller tur med venner. Hyggelig betjening og flotte lokalet. Liker spesielt at banene er delt litt opp på forskjellige steder. Da blir det mindre støy og mer privatliv.
Bra anlegg med ok antall baner. Greit med gratis parkeringsplasser utenfor. Høye priser på mat/snacs/drikke.
Slitent lokale, varmt og tett luft. Skoene ma låner blir ikke vasket etter hvert besøk men settes bare tilbake i hyllen. Fin aktivitet å gjøre i lag med folk man vil ha en god opplevelse med.
Veldig bra bowling-hall. Hallen har tre adskilte området med fire baner hver. Perfekt for selskaper, grupper og bedrifter. Bowlinghallen har et utrolig raskt anlegg, det var helt minimalt med venting fra en person hadde kastet ferdig til kjeglene var klare for neste person. Bowlinghallen serverer også god mat og har servering av øl og cider. Hyggelig betjening og akseptable priser.
God mat. Tykk og god burger. Øl fra rene glass som gjør at den holder seg livlig lenge
Ok plass for en bowling runde og kanskje en enkel matbit, får trekk for at utstyret begynner bli noe slitt, og hygienen på utlån av sko er noe spotty, etter bruk settes skoene tilbake i hyllene uten å bli rengjort..
Dårlig service! Valgte ut spesefikt en bane nede i hjørnet av hallen og fikk en helt annen en. Da jeg gikk bort igjen og spurte hva som hadde skjedd siden vi ikke fikk den banen vi spurte om fikk jeg i svar av ansatt; vi har alt vasket der nede og begynt å stenge. Jeg spør følgende da når de stenger? Hun svarer med at de stenger kl 23 og innså at hun da kunne gi den banen vi i utgangspunktet betalte for. Jeg vil poengtere at vi var der kl 19:45…. Også viser det seg at senere utover kvelden ca 20:30 kom det flere folk sånn at de måtte ha åpnet den nederste hallen uansett! Senere skulle jeg kjøpe meg en brus og hun som sto i kassa ga meg ved en feil hennes ansattrsbatt. Jeg hadde alt betalt og var på vei tilbake, da hun roper meg tilbake og sier jeg må betale andre delen av brusen fordi hun gjorde feil…. Og på toppen av det hele så fungerer ikke banene en gang, banen henger seg opp og den teller feil poeng. Bowlingopplevelsen var ødelagt… Avsluttningsvis vil jeg si at her skal jeg ALDRI tilbake igjen. Oppforder andre å faktisk reise et stykke lenger som Drammen for en bedre bowlingopplevelse som er verdt det!
Ganske dyrt per spill, og et småslitent lokale med utdaterte fasiliteter og slitte sko trekker ytterligere ned. Øde og trist beliggenhet! Pluss for et greit antall lanes og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lucky Bowl Kongsberg med offentlig transport


Kongsberghallen 80 meter
401
415
420
422
Idrettsveien 200 meter
401
Brennerigata 230 meter
401
Skavangerskogen 290 meter
401
415
420
422
Rådyrveien 340 meter
401

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler