facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ludv. Håkonsen Herre As

Info

Klesbutikk, midt i Leknes sentrum. Selger dresser, skjorter, pensko, bukser, ytterjakker, turklær og tilbehør som luer, hansker/votter, skjerf.

Historie

Ludv Håkonsen Herre er en klesbutikk som ligger midt i Leknes sentrum. Her selges det dresser, skjorter, pensko, bukser, ytterjakker, turklær og tilbehør som luer, hansker/votter, skjerf osv. Vi selger merker som Ricco Vero, Frislid, Wrangler, Levis, Artic North, Icepeak, Pinewood med flere. Ta turen innom for en god handel!

Adresse: Idrettsgata 15, Leknes
Telefonnummer: 76080101
By: Leknes
Rute: Idrettsgata 15


åpningstider

Mandag: 09:30 - 16:00
Tirsdag: 09:30 - 16:00
Onsdag: 09:30 - 16:00
Torsdag: 09:30 - 19:00
Fredag: 09:30 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00

Anmeldelser
Nå snakker vi! Det er en utrolig fin opplevelse å bli godt veiledet av folk som vet hva de snakker om når det gjelder stoffer, kvaliteter, størrelser, tilgjenghet og andre små, men ikke desto mindre viktige detaljer. De hadde også de kule "Streken" skjortene, men også masse annet i klær og tilbehør for menn. De representerer bl.a kjente varemerker som Levi's, Wrangler, Frislid, Ricco Vero, Eaton m.fl.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler