facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lunde Slusekro

Lunde Slusekro

Info

Kom å opplev det beste med telemarkskanalen!

Historie

Lunde Slusekro ligger ved Lunde sluse som er en del av Telemarkskanalen, ca 1 km fra Lunde sentrum. Vi tilbyr et bredt utvalg av både varme og kalde retter. Vi tar også imot større grupper eller selskap.

Hver dag i juli kommer en talentfull jente eller gutt fra Nome kulturskole som underholder med alt fra pianospill til dans. De er på slusa fra rundt halv 1 til halv 2 på dagen uansett vær. Ta turen nedom å hør på vår talentfulle ungdom!

Lunde slusekro holder åpent hver sommer og vi ser mye frem til å møte dere.



"Lunde Slusekro ligger ved Lunde sluse som er en del av Telemarkskanalen. Her nyter dere noe godt å drikke, en iskrem i solen eller en nydelig lunsj eller middag.Vi tar også imot større grupper eller selskap.Lunde Slusekro holder åpent fra april til oktober og vi ser mye frem til å møte dere."
Adresse: Slusevegen, 3825 Lunde I Telemark, Telemark, Norway
By: Lunde i Telemark
Rute: Slusevegen
Postnummer: 3825


åpningstider

Mandag: 10:00 - 23:00
Tirsdag: 10:00 - 23:00
Onsdag: 10:00 - 23:00
Torsdag: 10:00 - 23:00
Fredag: 10:00 - 01:00
Lørdag: 10:00 - 01:00
Søndag: 10:00 - 23:00


relaterte søk: meny lunde slusekro, ulefoss sluse kafe, lunde slusepark, lunde camping, lunde sluseamfi, telemarkskanalen, lunde kanalcamping, lunde sentrum
Nærliggende lignende selskaper
Buddha kafès venner Buddha kafès venner 898 meter Buddha kafe serverer kaker og deserter, bagetter og mye mer. Fra eget lite bakeri. He...
JAFS LUNDE JAFS LUNDE 990 meter For dyrt og bruk av alt for mye krydder.Mat: 2/5
Heksas Kjøkken Heksas Kjøkken 3 km Liten perle med kjempegod mat. Alt hjemmelaget av eier. Hjemmekoselig og topp hyggeli...
Slusemesteren Slusemesteren 6 km We had a lunch pit stop here because it's one of only places around in the area. The ...
Anmeldelser
Kjempekoselig sted. Nydelig beliggenhet , god mat og god atmosfære.Mat: 4/5
Flott sted på slusen. God mat, rask servering og hyggelig betjening. Er du til rett tid vil man kunne se båter sluses opp/ned i slusen.
Meget god Kyllingsalat. Saftig kjøtt og varm focaccia Mat: 4/5
Hyggelig, flott vær er viktig her. Kjøpte burger og fiskesuppe, burger var bra, fiskesuppen var i overkant syrlig og brødet fryktelig tørt. Men servicen var utmerket, de kom kjapt til bordet med drikke og bestikk og det tok ikke lang tid med maten heller. Alt i alt, et hyggelig sted og grei mat.
Hyggelig servitør som var imøtekommende. Veldig god pizza. Vi var der da de åpnet så var ikke så mye folk akkurat da, så vi fikk maten relativt kjapt, men det tok ikke lang tid før det var ganske folksomt.
Koselig liten plass å møtes på. Var her med kjæresten for å se på slusene og ble ganske glade når vi kunne sette oss ned her å ta en stor softis menst vi venta på at det skulle komme en båt som skulle gjennom slusen. De hadde hyggelige ansatte og gode menyer med både kald og varm mat. Designet av møblene og huset var gammeldags og stilig! Kommer gjerne tilbake flere ganger!
Nydelig sted. Fantastisk mat - fra fish and chips til kyllingsalat. Kokken vet virkelig hva han gjør! Trivelig betjening og god service!
Fantastisk camping plass og området rundt er helt nydelig enten til fots eller sykkel. Nydelig mat på kroa og flott personale.
Fint anlegg rundt Lunde sluser. Arena for underholdning og mye aktiviteter på sommeren. Norges eldste anleggsmaskin ligger også i nærheten.
Fin og koselig plass. Vi hadde fiskesuppe som smakte mer hvit saus.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler