facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lundegård Alpakka

Lundegård Alpakka

Info

En Gård i Tysvær kommune som satser på avl og fiberproduksjon av alpakka.

Historie

Vi, Britt Vangsnes og Johnny Ånderå, er et ektepar som midt i livet har fått oppfylt drømmen vår om å flytte på landet og starte oppdrett og fiberproduksjon av alpakka. Vi kjøpte en liten flokk på 5 dyr i juni 2013 og fikk 2 avkom på sensommeren. Vi har kjøp oss gård i Tysvær kommune, og skal flytte dit så snart vårt nybygde hus er ferdig. Vi har også kjøpt oss en flokk på 10 skotske høylandsfe og satser på at de vil holde utmarka vår fin.

Produkter

Livdyr
Alpakkagarn
Strikkepakker
Kardeflak
Råfiber fra alpakka
Bedekningstjenester



"Alpakkagård med oppdrett av alpakka og gårdsbutikk. salg av livdyr, alpakkagarn og alpakkaprodukter. Mulighet for gårdsbesøk etter avtale. Alpakkavandring for organiserte grupper"
Adresse: Heskjadalen 853, 5570 Tysvær
Telefonnummer: 93063006
on.akkapladragednul@ttirb
By: Tysvær
Rute: Heskjadalen 853
Postnummer: 5570


Anmeldelser
Spennende produkter og herlige dyr
Kjekt å se på lamaene
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lundegård Alpakka.

Tysvær gård

åpningstider, plassering. Heskjadalen 853 tysvær landbruksvirksomhet kart bykart, satellitt visning. Lundegård Alpakka adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lundegård Alpakka. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lundegård Alpakka med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler