facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lundhøgda Camping & Cafe As

Lundhøgda Camping & Cafe As
Adresse: Lundveien 62, 8206 Fauske, Norway
Telefonnummer: 75643966
By: Fauske
Rute: Lundveien 62
Postnummer: 8206



relaterte søk: strømhaug camping, camping fauske, camping salten
Anmeldelser
Norwegian/English review: Vennlig og hjelpsom resepsjonist. Bodde i camplet. Eldre, men godt nok dusj og toaletter. Anbefaler stedet Friendly and helpful reseconist. Stayed in a camplet. Older, but good enough showers and toilets. Recommend this place
Før jeg glemmer, så ser det fremdeles slitt ut. Vi ligger på hytte nr:10ikveld, men vi kommer nok til å velge vekk køyesengene og heller ligge i sovesofaen. Rom: Nope
Når det koster kr 10,00 for å dusje må det være en selvfølge at de kan veksle i resepsjonen, men nei de hadde ikke mynt. I automatene i dusjen var det sikkert litt, hvis noen i det hele tatt fikk dusjet. Står at resepsjonen åpner 08.00 men kl 09.30 car det lukket å låst. Huff for en kjedelig plass.
Ok kommunikasjon på mail i forkant av besøket. Kom seint, men lappen på døra sa ein kunne betale dagen etter. Måtte vente ei stund til eg fekk betalt for teltplassen morgonen etter, sidan resepsjonisten også vaska på motellet og ikkje alltid svarte på dørtelefonen med ein gong. Så fleire som sto og venta på å få betale. Serviceanlegget var greit. Var som å gå rett inn på ein leirstad på 80-talet. Herretoalettet og dusj er tilgjengeleg via et par små trinn, medan dametoalett+dusj er opp ei kort trapp. Inne var fasilitetane tilgjengeg med rullestol, men ingen toalett med handtak. Heilt ok campingplass for gjennomfart. Vil vurdere å besøke igjen ved ei seinare anledning.
Hytten ga et godt førsteinntrykk, men bar preg av at den var gammel. Det manglet fjernkontroll til tvn og var utrolig støvete og skitten. Så de med astma eller støv allergi burde styre unna! Vi fant en røyk som var dekket I støv under sengen, så den har logget en stund der. Vi betalte 990 kr for kun hytten og måtte i tillegg betale ekstra for sengetøy og håndklær, dette for kun en natt.. Så det var dyrt med tanke på at standarden var såpass dårlig.
Billig, rent og greit, med veldig god potensiale til å bli en av beste i det området. Anbefales for camping med telt, vogn og bobil.Service: 5/5
Det er 10 Juni og dem har ikke slått gresset for første gang i år engang. Ikke så vakker å tråkke i det. Ellers rene sanitæranlegg selv om det er gammeldags, og nettet fungerer fint. Utsikten er også flott. Det er billig her, hvis dem anstrenger seg og får det litt penere på oppstillingsplass og uteområder er det en stjerne til.
Helt grei overnattingsplass for en natt, hvis man ikke krever høy standard. Ikke rent på soverommet i hytten, og sengtøy med flekker. Ødelagt sofa som var umulig å sitte komfortabelt i. Bad trekker opp. Bodde i hytte nr 10.
En overnatting. Bodde på Motellet. Kjøleskap på rommet og helt ok rengjøring på rommet. Veldig lytt, man hørte absolutt alt. Noen drev å romsterte og lagde mat tpå kjøkkenet helt til i halv tre tiden på natta. Umulig å sove. Ble vekket av samme bråk i 6 tiden. Kjøkkenet var dårlig plassert og matos kom inn på rommet. Intens matlukt som satte seg fast i alt av klær. Ingen corona tiltak. Kjøkkenet var stappfullt med folk hele tiden og man måtte passere det for å komme til rommet. Vi dro derfra så raskt som overhodet mulig. Vil ikke bo her flere ganger. Anbefales ikke!
Dette er desidert en av de verste overnattingene jeg noensinne har hatt i Norge. Vi var på gjennomreise og ankom motellet ca kl. 21. 30 søndags kveld. Vi overnatta i motellet over resepsjonen. For å komme til rommet måtte man gå gjennom kjøkkenet, og da vi ankom var kjøkkenet overfylt med mennesker. Her snakker vi null smittevern. Det ble laget mat kontinuerlig helt fram til kl. 1 på natta, og det ble styrt og vasket på kjøkkenet fram til ca kl. Halv 3. Da det endelig ble stille, så fikk man knappe 3 timer med søvn før det hele startet på nytt på kjøkkenet kl. 06.15. Da var det igjen liv og røre på kjøkkenet fra mennesker som lagde mat, lo høyt og slamret med dører. Veggene er tynne som papir og man hører absolutt alt som foregår på kjøkken og naborom. Det vibrerer og knirker i hele huset. Det verste var likevel den kontinuerlige matosen som lå overalt og satte seg fast i både hår og klær. Dørene til rommene er ikke tette, så det er ikke rart at matosen blir liggende overalt. Vi stiller også spørsmål til både brannsikkerhet og elsikkerhet på dette motellet. Stedet bærer forøvrig preg av dårlig vedlikehold generelt. Dette stedet blir jeg aldri noensinne å besøke igjen, og jeg kan ikke under noen omstendigheter anbefale det til andre.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler