facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lunds Hagesenter

Lunds Hagesenter

Info

VI ER ET HAGESENTER SOM SATSER PÅ PERSONLIG SERVICE, STORT UTVALG OG HØY KVALITET. SOMMERBLOMSTER FRA EGET GARTNERI !

Historie

LUNDS HAGESENTER ligger på en gård i TORSNES utenfor GAMLEBYEN i FREDRIKSTAD. Gården drev opprinnelig med kalkun og egg produksjon. Interessen for planter har alltid vært til stede, da (min oldefar) Arnt dyrket div. planter og solgte på torget. Den gang dyrket de på friland og i mistbenker. Det første glass-drivhuset ble satt opp i ca. 1980 etter at (min far) Ulf hadde tatt over. Det første stor drivhuset ble satt opp i ca.1983, hvor det var en produksjonsdel og en utsalgsdel. Ulf får etter hvert allergi mot fjørfe, og må avvikle driften av kalkuner og høner. da blir alt fokus lagt over på planter. Det blir bygget to store drivhus til, og det lille utsalget blir utvidet til et noe større hagesenter. I 2007 tar (jeg) Anne over driften. Vi produserer i dag mye av sommerblomstene våre selv, og de blir stadig produsert(så nært som mulig) på den måten som det ble gjort på slutten av 80 tallet. Det betyr mye "håndarbeid" og god plass til plantene, slik at de er best rustet for å komme ut i hagen til våre kunder.



"Fredrikstads koseligste Hagesenter!Hagesenter med blomsterbutikk som har hoved fokus på planter.Har også godt utvalg av krukker, jord, gjødsel, frø og generelt hagetilbehør.Vi har et bredt utvalg av aktuelle Stauder og Busker. Og tilstreber å skaffe det kunden måtte ønske, så langt det lar seg gjøre.Egen produksjon av sommerblomster, urter og grønnsaksplanter, samt at vi potter inn rosene våre selv.Vi ligger landlig til i bygden Torsnes , øst for Fredrikstad by. 5 minutter med bil fra Gamlebyen og 10-15 minutter fra E6 i Sarpsborg.Buss nr. 113 og 123 fra Fredrikstad stopper rett utenfor."
Adresse: Torsnesveien 161, 1634 Fredrikstad
Telefonnummer: 69349266
on.retnesegahsdnul@tsop
By: Fredrikstad
Rute: Torsnesveien 161
Postnummer: 1634


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirsdag: 10:00 - 16:30
Onsdag: 10:00 - 16:30
Torsdag: 10:00 - 16:30
Fredag: 10:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Lunds Hagesenter bilder, Lunds Hagesenter dyr, Hagesenter Sarpsborg, Slettevold Hagesenter, Lunds gartneri til salgs, Torsnes Gård, Plantasjen, Hageland
Anmeldelser
Koselig hagesenter og behjelpelig betjening..Syns det er litt dyre planter.
Flott gartneri med STORT UTVALG,og hyggelig betjening....
Kunnskapsrike medarbeidere, godt utvalg av planter, busker og frø og god kvalitet på varene.
En opplevelse og handle her. Anlegget gir en parkfølelse. Godt utvalg av busker, sommerblomster, stauder og trær. I tillegg til redskap, utemøblement, krukker, urner osv. Spør gjerne betjeningen. De kan sine saker.
Koselig hagesenter med flott utvalg og god service. Alltid hyggelige folk med god kunnskap.
Hyggelig sted med allsidig utvalg og god kvalitet!
Alltid hyggelig å komme hit. Rikelig utvalg av blomster, busker og trær.
Et veldig pent sted å komme til, og fikk utmerket hjelp.
Flott hagesenter med meget godt utvalg. Fikk meget god hjelp av en av betjeningen som var meget hjelpsom og blid.
Ligger sentralt. Godt utvalg og gode forslag til planter.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lunds Hagesenter med offentlig transport


Lunds Gartneri og Hagesenter 60 meter
113
123
179
186
Lunds Gartneri og Hagesenter 60 meter
Lunds Gartneri og Hagesenter 70 meter
113
123
179
186
Skalle 350 meter
113
123
179
186
Skalle 350 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lunds Hagesenter.

Fredrikstad gartner

åpningstider, plassering. Torsnesveien 161 fredrikstad hagesenter kart bykart, satellitt visning. Lunds Hagesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lunds Hagesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lunds Hagesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Slettevold Hagesenter Fredrikstad Slettevold Hagesenter Fredrikstad 6 km Super hjelpsome og billig priser med godt utvalg.
Larsen skog og hage Larsen skog og hage 6 km Etter en tjuvstart på lørdag kom Sondre mandag morgen og snudde jungelen utenfor leil...
Hageland Hageland 6 km Fantastisk flott butikk. God og oversiktlig og med godt utvalg. Veldig imponert over ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler