facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for LuxusHair

LuxusHair

Info

www.luxushair.com
Norges største leverandør av hair extensions og utstyr.
Lilleåsgata 3, 3340 Åmot

Historie

LuxusHair.no er en nettbutikk som tilbyr hair extensions og hårpleie
av topp kvalitet til spesielt gode priser. Vi startet opp i mars 2009 og har siden mottatt over 40.000 bestillinger. Ved erfaringer og tilbakemeldinger fra dere kunder har vi stadig endret våre produkter for å tilby våre kunder det aller beste på markedet. Ved å håndplukke leverandører leverer vi høykvalitetshår, men klarer samtidig å holde prisen nede for å tilfredstille kundene.
Vi tilbyr frakt direkte i postkassen og gjør vårt beste for at kunden skal motta varen 1-2 dager etter bestilling.

Adresse: Lilleåsgata 3, 2. etasje, 3340 Åmot, Buskerud
By: Åmot
Rute: Lilleåsgata 3, 2. etasje
Postnummer: 3340



relaterte søk: luxushair extensions, rapunzel of sweden
Anmeldelser
Prøvde for 2 uker siden å sende inn mail på reklamasjon av en ponytail som ble ødelagt i spenna etter 1 mnd`s bruk. Ikke fått respons også etter purring på mailen.
Svarer raskt, grei tid på levering. Håret er tørt til å være såpass nytt og floker seg så du må regne med å gre det 15 ganger om dagen for at det ikke skal bli til en stor ball. Så hvis du er vandt med kvalitets hår som f eks. Great Lengths så anbefaler jeg å styre unna! Men stort minus at man blir belastet 100kr minst for å returnere en vare. De har kun fri retur ved bytte. Dette skulle jeg ønske var informert tydeligere på nettsiden deres, da dette minsker kjøpevilligheten betraktelig for blant annet meg og mange andre kunder. Det gjør at man ikke vil bestille fra Luxushair igjen i frykt for å bli belastet dersom man skulle angre seg og ønske å returnere. Ser at mange andre leverandører har fri retur og scorer høyt på dette.
SCAM! Vært kunde hos luxushair siden de åpnet i 2015. Kjøpt utallige clip-on extensions her, og aldri har kvaliteten vært så dårlig som NÅ! Virkelig, det er scam på dette tidspunktet. Håret var så mye mer fyldig og fint før, mens den dag idag så er det sinnsykt tynt og virker allerede slitt etter første bruk. Dessuten virker håret nesten oppklipt, da mange hårstrå ikke er lange engang. Kommer aldri til å handle her igjen. MVH Gammel stamkunde
DÅRLIGSTE kvaliteten jeg har opplevd bortsett fra hvis håret var av plastikk. Jeg kjøpte keratinfester, hadde det i håret i ca 2 uker før jeg måtte gi opp og klippe det kort. håret bare floker seg og det er ikke mulig å gå med det løst før du har en krans av tovet hår rundt halsen. håret er tørt til tross for at jeg har brukt ekstremt dyre og gode hårpleieprodukter. dette er definitivt den dårligste hårkvaliteten jeg har prøvd etter å ha brukt extensions i snart 10 år. IKKE KJØP DET!
Pluss at de er av de få som har hår lengre enn 50 cm, men kvaliteten er elendig . Håret er så ødelagt når det er nytt at det ikke formes av varme engang.
Beste servicen, utrolig godt utvalg av farger og ikke minst utrolig god kvalitet og pris på håret! Vært fast bruker siden starten, og kommer aldri til å bytte ut!
Har brukt extentions fra luxushair i flere år og alltid vært strålende fornøyd. Utrolig god kundeservice om noe skulle gå galt, og de er veldig flinke på og finne riktig farge. Ville valgt luxushair over andre extentionsmerker anyday + at prisene er vennlige. <3
Kjempe god service og gode produkter. Leveringstiden er rask og jeg er alltid fornøyd. Har vært kunde i mange år og har kun gode opplevelser. Anbefaler Luxushair på det sterkeste. !
Alltid fornøyd med håret jeg bestiller og har vært fast kunde i mange år <3
Elendig kundeservice
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon LuxusHair.

åmot helse/skjønnhet

åpningstider, plassering. Lilleåsgata 3, 2. etasje åmot skjønnhetssalong kart bykart, satellitt visning. LuxusHair adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på LuxusHair. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om LuxusHair med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norsk Personalpleie Norsk Personalpleie 41 meter Utdannet muskelterapeut. Godkjent av NMF. Org 993 912 506. Tilbyr bedriftmassasje. O...
Slankere og strammere uten ubehag - CryoKlinikken Modum Slankere og strammere uten ubehag - CryoKlin... 41 km Ved hjelp av kulde, løses fettceller seg opp og huden strammes. Derfor slankere og st...
Klinikk Topp til Tå Klinikk Topp til Tå 159 km Klinikk Topp til Tå
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler