facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lygnalia - hyttedrømmen en time fra Oslo

Lygnalia - hyttedrømmen en time fra Oslo

Info

Solrike utsiktstomter fra kr 400.000,- en time fra Oslo!

Historie

Lygnalia Grunneierlag har til salgs 134 hyttetomter i Lygnalia felt A. Vi har nå stor pågang, og har solgt 75 tomter, men det er fortsatt mange fine og rimelige tomter igjen!

Visning hver dag etter avtale! Ring Aksel Grinaker på 95 07 08 19, eller send en epost til [email protected] med ønske om tidspunkt.

Lygna ligger 620 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell, 2 km fra hyttefeltet, finner du utmerket kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon.

Det er nesten ikke hytter til leie på Lygna, så det vil være et betydelig utleiepotensiale i perioder.


I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur.
Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Løypene kjøres med løypemaskin så snart det er mulig. Sesongen varer til over påske.

Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området.

Skiløypene på 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper, er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting . Se www.hadeland-ski.no


Løypene blir preparerer ved snøfall, ved arrangement/renn og før hver helg.
Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. På skiforeningens hjemmeside, www.skiforeningen.no, vises alle løypene på Øståsen under Markadatabasen. Se også Øståsen skiløyper sin hjemmeside, www.hadeland-ski.no, for oversikt over løyper, turforslag etc. DNT's hjemmesider er: www.turistforeningen.no.

Skisenteret på Lygna er tilrettelagt for trening og konkurranser og er regionanlegg for langrenn og skiskyting. Senteret har snøproduksjonsanlegg, som startes opp så fort kundegradene kommer. Anlegget ligger i tilknytning til resten av løpenetter og eies av 7 lokale idrettslag i Gran Kommune. De har god erfaring i gjennomføring av store arrangement, og er tildelt NM langrenn del 1 av Norges Skiforbund i 2017. Senteret er åpnet hver dag hele vinteren. www.lygna-skisenter.no

På Hadeland, krigernes rike, er krigsiveren erstattet med varm gjestfrihet. Bygdene og tradisjoner er gamle som landets historie. De samme slekter som ryddet boplassene dyrker i dag jorda. Naturen selv har skapt en fin og selvhjulpen slekt som kjenner gjestevennskapets forpliktelser og ønsker gjester fra fjern og nær velkommen.

Hadeland har en rik historie og du kan severdigheter, minnesmerker fra vikingtiden og middelalderen med Søsterkirkene, Steinhuset og St.Petri kirke.

På Hadeland Folkemuseum på Tingelstadhøgda finner du Halvdan Svartes grav, og Kistefos-Museet på Jevnaker har industrihistorie og utstillinger. Tegneseriemuseet på Brandbu har spennende rom med utstillinger og blader med alle de tegneserier vi kjenner.

Distriktet er tradisjonsrikt på kunst og kultur. Hadeland Glassverk er landskjent med flott glasskunst og opplevelser for små og store. Grinakervev er en av de få gjenværende damaskveverier, der det veves bl.a. linduker og det tradisjonsrike busserullstoffet. Kunsthåndverkere innen keramikk og sølvarbeid finner du også på Hadeland.



I Hadeland Kultursal i Gran sentrum (Hadeland videregående skole) finner du spennende konserter og foretillinger hele året, se www.hadelandkultursal.no.

Aktiviteter som kanefart, gårdsbesøk, guidede turer, badeland byr også Hadeland og Toten på.
10 min. fra Lygna har vi utmerkede gourmetrestauranter i Røykenvika: Brenneriet og Lokomotivstallen, samt sommerrestauranten Oscar II.

Produkter

Hyttetomter

Adresse: Lygnalia Grunneierlag, Halmbråtåvegen 101, 2770 Jaren
Telefonnummer: 95 07 08 19
on.ailangyl@leska
By: Jaren
Rute: Lygnalia Grunneierlag, Halmbråtåvegen 101
Postnummer: 2770



relaterte søk: lygnalia hyttetun, familiehytta lygnalia, lygnalia hyttefelt
Nærliggende lignende selskaper
Kvernerudtunet Kvernerudtunet 214 meter Kvernerudtunet er et koselig boligtun sentralt på Jaren i Gran Kommune. Området ligge...
Hadeland Mur & Flis Hadeland Mur & Flis 1 km Alt innen Mur - Flis - Naturstein Ta kontakt! Tlf +47 957 22 933 Post@Hadelandmurog...
Jaren Eiendomsutvikling As Jaren Eiendomsutvikling As 2 km Sørvangsbakken 23-29 huser i dag Bilskaden Hadeland AS, Vika Bil AS, Secpro, Byggserv...
Sjelsro Sjelsro 6 km Et fristed kropp og sjel
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Lygnalia - hyttedrømmen en time fra Oslo med offentlig transport


Gran rådhus 90 meter
103
112
126
453
455
458
460
Almsgjerdinga 190 meter
455
458
460
Kvernrudsvegen 210 meter
455
458
460
Jaren stasjon 240 meter
458
460
R31
RE30
Jaren stasjon 260 meter
R31
RE30

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler