facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lysaker Kiropraktor Klinikk

Info

Kiropraktorene ved klinikken er Anette Kristvik og Alex Horne. Timebestilling online på http://lysakerkiropraktor.makeplans.no eller på
tlf 67 10 56 90.

Historie

Tilgjengelig på ettermiddag/kveld etter avtale.

Adresse: Lysaker Torg 2, 1325 Lysaker, Norway
Telefonnummer: 67 10 56 90
By: Lysaker
Rute: Lysaker Torg 2
Postnummer: 1325


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Anmeldelser
Jeg har gått til samme kiropraktor i mange år med varierende resultat. Omstendighetene førte meg til Anette. Jeg er imponert over hennes evne til å ta problemet ved roten, på en varsom og effektiv måte. Jeg trenger ikke flere behandlere, Anette ordner opp.
Jeg besøkte Alex pga vond og stiv nakke. Han er veldig hjelpsom og dyktig. Han ser grunn til problemet og sier hva du kan gjør annerledes for å ikke få problemet tilbake. Han manipulerer både ledd og muskler, samt brukt dry needeling på meg. Jeg fikk veldig bra hjelp og øvelser jeg kan gjøre hjemme. Klinikken ligger veldig sentralt ift all offentlig transport.
Jeg kom meg til Anette som et krek som knapt kunne gå. Før jeg gikk derfra knøt jeg skolissene selv. Hjemturen var mer flyvende enn gående. Skal få et treningsopplegg slik at jeg slipper en ny runde med vondt i ryggen. Stedet anbefales!
Jeg har gått til Anette flere ganger og synes hun er helt fantastisk! Man merker fort at hun har mange års erfaring på området. Det er ikke uten grunn at hun ble kåret til årets kiropraktor i 2016! Hun er utrolig dyktig til å finne årsakene til problemene og ser hele deg. Hun brenner virkelig for faget og jeg vil anbefale henne på det varmeste!
Jeg oppsøkte Alex for å få time til behandling mot smerter i benet. Han ga meg time nesten umiddelbart. I tillegg til at jeg har blitt kvitt problemet med smertene i benet har han hjulpet meg med å bli mer bevegelig ved hjelp av behandling og øvelser jeg kan gjøre selv. Er veldig førnøyd med hvordan Alex har fulgt meg opp, og kommer til å fortsette å benytte Lysaker Kiropraktorklinikk bl.a for å få hjelp til å øke bevegelighet.
Etter å ha hatt vondt i hodet og nakke i mange måneder, oppsøkte jeg Alex hos Lysaker Kiropraktorklinikk. Jeg kjente bedring allerede etter første behandling/time. Opplever Alex som en dyktig kiropraktor og i tillegg er han oppmerksom og hyggelig. Anbefaler klinikken på det varmeste.
Jeg har hatt problemer med ryggrad og kneledd i mange år. Et regelmessig besøk på klinikken gir meg muligheten til å føle meg mye bedre. hodepine forsvinner, leddene blir mer mobile. Jeg takker Alex for hans profesjonalitet og oppmerksomhet til pasienter! Jeg ønsker klinikken videre velstand! Mvh Nataliya Morozova
Det føles helt trygt å endelig komme tilbake til god hjelp. Skinnende rent og desinfisering av alt mulig mellom hver pasient. Tipper det er farligere å være hjemme :
Jeg begynte hos Alex på Lysaker Kiropraktorklinikk etter å ha prøvd å få hjelp for nakkesmerter hos både fastlege og fysioterapeut. Alex er grundig, lyttende, og svært dyktig. Han bruker varierte behandlingsformer; kiropraktikk, massasje, øvelser, teip, akupunktur mm. Han satte krav og hadde tro på meg, og det ga meg inspirasjon til å jobbe målrettet med øvelser. Nå er jeg kvitt smertene, har bygd opp viktig ryggmuskulatur og fått en sterk, sunn holdning. Jeg anbefaler Alex på det varmeste.
Jeg oppsøkte Lysaker Kiropraktorklinikk grunnet betennelse i nakke og skulder. Jeg har fått veldig god hjelp av Alexander Horne, og har blitt kvitt problemene og fått mange gode råd til egentrening. Profesjonell og hyggelig, anbefales.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lysaker Kiropraktor Klinikk.

Lysaker kiropraktor

åpningstider, plassering. Lysaker Torg 2 lysaker helse/skjønnhet kart bykart, satellitt visning. Lysaker Kiropraktor Klinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lysaker Kiropraktor Klinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lysaker Kiropraktor Klinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler