facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lysko Gjestegård - Mini Hotel

Lysko Gjestegård - Mini Hotel

Info

In the oldest part of Larvik,behind the 300 years old merchant building`s facade, large cosy yard is placed with its old buildings.

Adresse: Kirkestredet 10, 3263 Larvik, Norway
Telefonnummer: 92259266
By: Larvik
Rute: Kirkestredet 10
Postnummer: 3263



relaterte søk: Larvik Pensjonat, Overnatting Larvik, Trudvang Gjestegaard
Nærliggende lignende selskaper
Quality Hotel Grand Farris Quality Hotel Grand Farris 420 meter Utrolig hyggelig personale som arbeider her! Fikk mye hjelp fra hvor å parkere gratis...
Farris Bad Farris Bad 883 meter Var her på våren i år og det var et herlig opphold med tre venninner. Vi fikk to dobb...
By The Way Holms By The Way Holms 8 km Har vært her flere ganger og har god erfaring med stedet! Hyggelig betjening med rask...
Anmeldelser
Fantastisk sted. Bed & breakfast. Må oppleves. Vanskelig å beskrive. Flott gjennomført "rom" vi hadde suite m. 2 soverom med nydelige antikviteter. Moderne fasiliteter på kjøkken om man ønsket å lage egen mat. Ellers kort vei til flere gode restauranter. Moderne bad med dusj og badekar. Frokosten blir levert på rommet. Hyggelig og omsorgsfullt vertskap. Kan på det varmeste anbefales. Hit vil vi gjerne tilbake.
Her ble vi tatt godt i mot, og vi fikk en fin omvisning av stedet med spennende historier. Mange fine rom med masse interessante antikviteter, både i gjesterommene og inne i hovedhuset. Veldig koselig bakgård hvor vi nøt en god medbrakt øl. Gode senger og super frokost som ble levert på døren til avtalt tid. Kort spasertur til restauranten Pakkhuset. Og kort vei til gratis parkering.
Spennende og særegent. Bør prøves !! Nærmere museum kommer du ikke. Hyggelig vertskap.
Utrolig koselig sted! Flott beliggenhet, superkoselig rom med kjøkken. Gammel stil, med sjarm! Var desverre ikke mulighet for å få frokost da vi var her, pga sykdom. Er vanligvis mulig. Kaffemaskin på kjøkkenet. Ble tatt godt imot av trivelig personale.
For et utrolig flott sted!! Veldig hyggelig eier, utrolig flotte rom og veldig hyggelig gårdsplass. Vi kommer tilbake til denne perlen!!
Magisk sted, hyggelig folk som tar imot gjestene, og 2 små søte hunder som hilser når man kommer inn. Et stort pluss var at jeg fikk sjekket inn og gått inn på rommet en time før kl 14.00, når egentlig jeg skulle ha sjekket inn.
Fint på bildene vi så på nettet. Mye bedre i virkeligheten. Sjarmerende rom, med tidsriktig exteriør. Rommene sentrert rundt et skjermet fredelig tun med ett 300 år gammelt eiketre. Hyggelig vertskap.
Feel the warm and historical breeze from the life project of Mr and Mrs Lysko in this FANTASTIC and inspirational surroundings close to the sea in Larvik, Norway. It's for me the perfect hide away DREAM to recharge my batteries. Even so much that I deceided to live here for a longer while. I am simply blown away Ubeskrivelig vakkert og med historisk, gjennomført stil gjør denne gjestegården til det ideelle rekreasjonsstedet for meg på ubestemt tid. Prisvennlig og stille i tillegg til fascinerende og mangfoldig. Jeg er SÅ betatt! Hvert eneste rom er unikt utsmykket i en antikk stil og u.t. opplever hver dag som en spennende oppdagelsesreise i rom og historie. Vil anbefale et opphold her på det varmeste!
En koselig plass med koselig vertskap. Flotte dekorerte rom i gammel stil med topp moderne bad. En fin gårdsplass med småbord der vi fikk kontakt med andre gjester. Vi følte oss nesten hjemme hos Margret og Ronny. God frokost og fint renhold. Anbefales på det varmeste, hilsen fornøyd voksent ektepar fra Florø
Fantastisk sted! Sjarm og særpreg i massevis! Dette stedet kan virkelig anbefales! Noe for seg selv, en perle av de sjeldne Fantastisk hyggelig vertskap, perfekt beliggenhet, fredelig og nydelig Ser frem til neste gang!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler