facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lyst

Adresse: Kongens gate 12, 6002 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 99100560
By: Ålesund
Rute: Kongens gate 12
Postnummer: 6002



relaterte søk: Drinker Ålesund, Milk Ålesund, Biffrestaurant Ålesund, Uteliv Ålesund, Herolds Ålesund, Lutefisk Ålesund, Fiskerestaurant Ålesund, Anno Ålesund
Anmeldelser
Rask og god mat! Bestilte Tacos bites, chicken taco! Overraskende god taco med spennende variasjon av ingredienser! Om du er veldig sulten, anbefales det å bestille noe snacks til forrett! Stilig innredet restaurant med hyggelig atmosfære!
Var på Lyst for første gang siden nytt konsept. Må si at jeg ble skuffet og merket savnet etter gamle Lyst. Dette er nå blitt en texmex restaurant, men maten minner om norsk tacofredag. Lite smak og lite spennende, dessverre.
Koselig liten cafe med god mat. Menyen inneholder mest tex-mex retter. Spiste en kylling quesadilla som var meget god. Hyggelige betjening og rask servering.
Maten var helt ok. Ble desverre litt skuffet. Skjellet var seigt. Syntes maten smakte litt lite... Servicen var veldig bra her. Koselig lokale
Hyggelig Thai servitør og fine lokaler. Drakk kun øl.
Veldig god mat til en billig penge. En veldig positiv ting var ekstremt hyggelig servitør som slo av en hyggelig prat etter maten.
Nydelig Nachos, god drikke og rask service. Litt minus at vi måtte sitte rett ved siden av en søppelbøtte.
Veldig god mat, men de var dårlig på mersalget. Kunne dratt på oss både mer drikke og dessert, men endte opp med å gå til kassa for å betale. De ble nesten irritert over dette... Veies opp med god mat uansett.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lyst.

ålesund pub

åpningstider, plassering. Kongens gate 12 ålesund kaffebar kart bykart, satellitt visning. Lyst adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lyst. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lyst med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
JACU JACU 96 meter
Smutthullet Pub As Smutthullet Pub As 102 meter
Hotel 1904 Hotel 1904 131 meter
TOLDBODEN TOLDBODEN 209 meter
Oase Cafe Oase Cafe 243 meter
Lyspunktet As Lyspunktet As 243 meter
Keiser’n Pub Keiser’n Pub 276 meter
Jugend Bar Jugend Bar 288 meter
Bocca Ålesund Bocca Ålesund 346 meter
Invit As Invit As 356 meter
Terminalen Byscene Terminalen Byscene 435 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler