facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lyst

Lyst
Adresse: Kongens gate 12 , Ålesund 6002, NO
Telefonnummer: 909 46 617
By: Ålesund
Rute: Kongens gate 12
Postnummer: 6002


åpningstider

Mandag: 11:00-22:30
Tirsdag: 11:00-22:30
Onsdag: 11:00-22:30
Torsdag: 11:00-22:30
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 13:00-22:30


relaterte søk: lyst film, lyst definisjon, lyst synonym, lyst kryssord, lyst ålesund, lyst ålesund åpningstider, lyst spill, lyst 2017
Anmeldelser
Rask og god mat! Bestilte Tacos bites, chicken taco! Overraskende god taco med spennende variasjon av ingredienser! Om du er veldig sulten, anbefales det å bestille noe snacks til forrett! Stilig innredet restaurant med hyggelig atmosfære!
Koselig liten cafe med god mat. Menyen inneholder mest tex-mex retter. Spiste en kylling quesadilla som var meget god. Hyggelige betjening og rask servering.
Var på Lyst for første gang siden nytt konsept. Må si at jeg ble skuffet og merket savnet etter gamle Lyst. Dette er nå blitt en texmex restaurant, men maten minner om norsk tacofredag. Lite smak og lite spennende, dessverre.
Maten var helt ok. Ble desverre litt skuffet. Skjellet var seigt. Syntes maten smakte litt lite... Servicen var veldig bra her. Koselig lokale
Veldig god mat til en billig penge. En veldig positiv ting var ekstremt hyggelig servitør som slo av en hyggelig prat etter maten.
Nydelig Nachos, god drikke og rask service. Litt minus at vi måtte sitte rett ved siden av en søppelbøtte.
Veldig god mat, men de var dårlig på mersalget. Kunne dratt på oss både mer drikke og dessert, men endte opp med å gå til kassa for å betale. De ble nesten irritert over dette... Veies opp med god mat uansett.
Gode Nachos med chili con carne, og barna var fornøyde med pølser og pommes frites. Rask og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lyst.

ålesund skandinavisk

åpningstider, plassering. Kongens gate 12 kart bykart, satellitt visning. Lyst adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lyst. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lyst med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Søstrene Fryd Søstrene Fryd 61 meter Deilig atmosfære og god vegansk nøttestek. Jeg kommer igjen
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler