facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Måbødalen Camping Og Hyttesenter

Adresse: Riksvegen 121, Øvre Eidfjord, 5784 Eidfjord
Telefonnummer: 53665988
By: Eidfjord
Rute: Riksvegen 121, Øvre Eidfjord
Postnummer: 5784relaterte søk: Maurset Camping, Bobilparkering Eidfjord, Overnatting Eidfjord, Teltplass Eidfjord, Leie hytte Eidfjord, Camping Norge, Campingvogn Hardangervidda, Sæby Camping
Anmeldelser
Greit og hyggelig sted. Helt ok priser i disse dager for overnatting på hytte.
Koselig hyttet til en rimelig penge, godt utganspunkt for turer på Hardangervidda. Veldig hyggelig personale. Vi spiste Pizza på viltkroa som trygt anbefales videre, urolig god !
Veldig trivelig camping. Overnattet med telt på fint underlag. Eget vaskerom med ferskvann og fine rene fasiliteter
Fruen og jeg stakk innom for sjette gang. Vi kom fra Bergen på vei til Hokksund. Det ble ørret og biff denne gangen også. Hyggelig vertskap og som forventet nydelig mat. Jeg skal fortsette å anbefale stedet.
Kjempefin plass.fine hytter,rent og ryddig overalt. Og nydelig mat,skal en ha mat på veien. Stopp på Vilt kroa,om du skal ha god mat. Biffen anbefales, mye mat,beste biffen jeg har smakt med masse tilbehør. Pizza,hamburger og fisk. Kjempegodt. Og hyggelig personale. Anbefales.
Fin camping og ok sanitetsanlegg. Flott beliggenhet, men litt støy fra veien. Trekker en stjerne for dusj og wc, samt prisen som er litt høy dersom du kommer med telt slik jeg gjorde. Samme pris som bobil eller camping.
Veldig bra og der er det biff, tussefot biff, å få som er veldig bra/god. Terningkast 6
Fantastisk plass/natur, utrolig god mat og fantastisk bevertning. Dette er en plass alle bør/må besøke. Anbefales på det varmeste
Fantastisk matopplevelse, både fjellørret i rømmesaus og Biff Tussafot
Koselig passe stor campingplass i flotte omgivelser i Øvre Eidfjord. Veldig hyggelig vertskap. Fine sanitæranlegg. Kan anbefale pizzaen i viltkroa på det varmeste. Vi kommer gjerne tilbake.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Måbødalen Camping Og Hyttesenter.

Eidfjord bobilparkering

åpningstider, plassering. Riksvegen 121, Øvre Eidfjord kart bykart, satellitt visning. Måbødalen Camping Og Hyttesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Måbødalen Camping Og Hyttesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Måbødalen Camping Og Hyttesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler