facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møbelmann1 As

Møbelmann1 As

Info

Møbelmann1 AS er en veletablert butikk på Notodden. 1100m2 fullt med kvalitetsmøbler fra kjente leverandører.

Historie

Møbelmann1 AS er en veletablert butikk på Notodden. 1100m2 fullt med kvalitetsmøbler fra kjente leverandører som blant andre Ekornes (Stressless og Svane madrasser) og Brunstad. Vi leverer fraktfritt til hus og hytter over store deler av Østlandet.

Vår foretningsidé og mål er å kunne levere kjente merkevarer til markedets laveste pris fraktfritt hjem til deg. Vi har kuttet ned på antall leverandører og satser stort på de beste. Vi har som landets eneste forhandler prisgaranti på alle varer vi selger. Prisgarantien gjør deg som kunde trygg på at du betaler riktig og lavest mulig pris på ditt nye møbel. Dette gjør Møbelmann1 svært konkurransedyktig mot de store møbelkjedene. Grunnen til at vi kan være så billige på blant annet Svane madrasser som har blitt vårt spesialfelt er at vi satser på kun på en madrassleverandør. Lave adminstrasjonskostnader samt store innkjøp direkte fra fabrikk til vårt sentral-lager på Notodden sikrer deg som kunde rask fraktfri levering til markedets beste pris.

Alle varer blir levert når du er ferdig på din jobb på ettermiddag/kveld etter avtale gjort på forhånd. Alle leveringer er med egen Møbelmann1 bil og sjåfør. Betalingen gjør du enkelt i bankterminalen i bilen.

Dette gjør din møbelhandel billigere - raskere - og mye enklere!

Kontakt Møbelmann1 for en hyggelig møbelhandel.

Info. telefon 91577586 alle dager 09.00 - 23.00

Produkter

Ekornes
Stressless stoler og sofa
Svane senger og madrasser
TopLine modulsofa
Kvande&Nordvik
Kleppe
Hovden sovesofa
Brunstad
Torpe



"Møbelmann1 AS er en veletablert butikk på Notodden. 1100m2 fullt med kvalitetsmøbler fra kjente leverandører som blant andre Stressless®, Svane®, Brunstad®, FormFin, Tonning&Stryn, Kvande og Nordvik, Top-Line, Casø, Kleppe og Remmen. Vi leverer fraktfritt til hus og hytter over store deler av Østlandet."
Adresse: Heddalsveien 42, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 35014750
on.1nnamlebom@tsop
By: Notodden
Rute: Heddalsveien 42
Postnummer: 3674


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: møbelmann1 sofabord, ekornes hjørnesofa, møbler notodden, møbelringen, stressless, ikea
Anmeldelser
Bestilte seng tidlig lørdag, fikk sengen levert hjem til oss lørdag ettermiddag. Best på pris, leverer unormalt kjapt, god informasjon og hjelp og fantastiske produkter!
Fantastisk service og gode priser!
Skal du kjøpe Svane madrass eller tilbehør er det her du må handle! Raske, flinke og gode priser. Anbefales!
Kjempe fin utstilling og hyggelige ansatte!
Var på jakt etter en ny seng og fant ut at møbelmann1 var desidert billigst. Jeg visste akkurat hva jeg skulle ha så vi ringte bort. Vi fikk masse hjelp og anbefalinger og sammen valgte ut riktig overmadrasser og ben. Leveringstiden var veldig kort, ett par dager grunnet andre type ben. Og servicen var helt perfekt! Gratis hjemlevering, nøyaktig på minuttet han sa han skulle være der, som gjorde at vi samtidig fikk noen til å hente ut den gamle sengen. Alt ble bært opp, signert og ute av døra igjen på mindre enn 10 minutter! Helt perfekt! Kommer absolutt til å bruke denne butikken flere ganger når jeg skal ha noe. Finn ut hva du skal i en random butikk og sjekk så prisen hos møbelmann1. ANBEFALES
Besøket i butikken gav meg god informasjon om produktet jeg ønsket å kjøpe. Veldig fornøyd med handelen både gratis levering og god rabatt. Det kunne ikke bli bedre.
Veldig fornøyd med både service og hjelp over telefon og leveringene kom som avtalt, gode priser og leveringen på døren var helt topp, anbefales på det sterkeste ::
:- Vi har nå hatt to leveringer fra Møbelmann1. God informasjon, super service, hyggelig, prisvennlig og ikke minst, presis levering. Anbefales!
Fikk møbler levert gratis i Bærum. Flott service og alt, som avtalt
Gir veldig god service. Har handlet der to ganger med hjemmelevering med bra resultater. Veldig fornøyd.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Møbelmann1 As med offentlig transport


Heddalsveien 50 meter
185
301
305
322
4
6
Heddalsveien 70 meter
Heddalsveien 100 meter
185
301
305
322
4
6
Tinnå bru 320 meter
185
2
301
305
313
322
4
6
Tinnå bru 320 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Møbelmann1 As.

Notodden møbelbutikk

åpningstider, plassering. Heddalsveien 42 kart bykart, satellitt visning. Møbelmann1 As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Møbelmann1 As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Møbelmann1 As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Handel123 Handel123 206 meter Asland Handel er en offisiell forhandler av Bergsteiger barnevogner i Norge. Bergstei...
Bohus Bohus 1 km Flott plass, Lite velvilje med på ekspedering. Vi gikk heile butikken rundt uten at n...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler