facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møbelringen Bakken & Bakken

Møbelringen Bakken & Bakken

Info

Velkommen til Facebooksiden til Møbelringen Bakken & Bakken! Spørsmål blir besvart her, men du kan også kontakte oss på [email protected]

Adresse: Skrautvålsvegen 33, 2900 Fagernes
Telefonnummer: 61357700
By: Fagernes
Rute: Skrautvålsvegen 33
Postnummer: 2900


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: møbelringen fagernes, bohus fagernes, møbelringen larvik, møbelringen sofa, møbelringen sandefjord, møbelringen evita, skeidar fagernes, møbelringen seng
Nærliggende lignende selskaper
Møbelringen Bakken&Bakken Møbelringen Bakken&Bakken 0 meter Kjempe service
Møbelringen Møbelringen 0 meter Kjempe god service,trivelig kunde behandlere.Dette er et sted som kan anbefales.
Anmeldelser
Stort utvalg av sofa i alle slags størrelser, materialer og prisklasser. Veldig hyggelig folk som var kompetent og hjelpsom. Gode parkeringsmuligheter direkte foran døra.
Svært hyggelige og hjelpsomme ansatte som gir god service. Flott vareutvalg. En god handleopplevelse utenom det som er vanlig.
Bakken og Bakken gir en service som er langt over all forventning. Veldig hyggelig betjening, godt vareutvalg og en ryddig butikk. I tillegg opererer de med utkjøring til kostpris hvor de også bærer inn og monterer opp møblene. Har handlet hos de i 10 år, og er alltid fornøyd med handleopplevelsen.
Fikk nytt skrivebord i går, fritt tilkjørt, montert og alt avfall er fjernet når de reiser igjen. Prisen er tilsvarene utsalgspris hos andre når du selv må hente, montere og kjøre vekk avfallet. God ekstra service og anbefaler Bakken & Bakken.
Tar av meg hatten, 5 stjerner og en medalje i GULL! Aldri opplevd maken til vennlighet og service til fingerspissene noe annet sted. Anbefales til alle hjem og hytter. Vi kommer aldri til å handle noe annet sted.
Veldig god service! Gratis levering i nærområdet. Montering. Store prisavslag ved salg. Stort nok til godt utvalg, lite nok til personlig kontakt.
Veldig god service som tok seg god tid. Hyggelige ansatte. Ryddig og fin butikk
Flotte produkter og svært god service. Dette er en faghandel som vi virkelig kan anbefale
Kjempe butikk, fin og god service.Hei gå dit du finner noe garantert
Kjempe god service,trivelig kunde behandlere.Dette er et sted som kan anbefales.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler