facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møbelringen Fredrikstad

Møbelringen Fredrikstad

Info

Møbelringen Fredrikstad (tidligere kalt Møbler & Lys) er en av landets største Møbelringen butikker, og ble i 2010 kåret til årets butikk av kjeden.
Velkommen til en hyggelig handel!



"Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelig butikk, og gi god faglig veiledning til kundene våre.Hos Møbelringen har du muligheten til å skreddersy møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk og størrelser. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for dine behov. Våre dedikerte og dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil. Vi tilbyr et spennende sortiment med både norske og utenlandske merkevarer."
Adresse: Dikeveien 41-43, 1661 Rolvsøy
Telefonnummer: 69361010
By: Rolvsøy
Rute: Dikeveien 41-43
Postnummer: 1661


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: møbelringen fredrikstad dikeveien fredrikstad, møbelringen butikker, møbelringen sofa, møbelringen hagemøbler, mobelringen tilbud, møbelringen vestby, møbelringen kundeavis, møbelringen åpningstider påske
Nærliggende lignende selskaper
Møbelringen Møbelringen 0 meter Alltid hjelpsomme, men ikke påtrengende. Resultatet av det ble handel.
Bohus Bohus 223 meter Hyggelige folk i butikk og på tlf, men lite hjelpsomme. Kommer ALDRI til å handle møb...
Fagmøbler Fredrikstad Fagmøbler Fredrikstad 287 meter Elendig kundeservice av en eldre mann, elendig mottagelse av yngre kvinne der. Kjøpt ...
Skeidar Skeidar 1 km Helt grei butikk, meget trang parkering utenfor.
Hugna Hugna 2 km Spennende møbler man ikke finner like av i de etablerte kjedene. Planlegger et kjøp a...
Anmeldelser
Vare kom inn til lager en måned etter avtalt levering. Klarte ikke levere innen avtalt tid de to neste utkjøringene. Når de endelig klarer å levere og de skal dra kommer det meget uhyggelige kommentarer.
Flott butikk med kjempegod kunnskap og service.
Veldig hyggelig betjening, god hjelp og hadde tid til oss. Trekker en stjerne for møbler som ikke kommer til første eller andre ansatte tiden som gis.
Kjøpt 8 spisebordstoler. Da vi hentet de fikk vi to stoler som ikke hørte til settet. Etter å ha kontaktet møbelringen og sendt det inn til reklamasjon som avtalt hørte jeg ingenting på 1 måned. Jeg har møtt veldig god service per telefon, men ingenting skjer. Nå er det to måneder siden og sist telefonsamtale så skulle de være klare, det er nå to uker siden. Når jeg satt opp stolene er de fulle av metallavfall.
Fin butikk og bra service
Flott butikk. Fint utvalg. Har kjøpt et bord, en seng og en sofa der. Veldig fornøyd med både produkter og hjelpen jeg har fått. Hyggelige, kunnskapsrike og hjelpsomme ansatte.
Veldig bra service. Blir møtt med ett smil og en fantastisk kundevennlighet som ingen andre har makan til! Og pluss for levbar pris
De har gode tilbud ,veldig profesjonelt og høflig personale.
Bra utvalg og ikke så mye folk.
Vanskelig å gå ut av denne butikken uten å kjøpe noe, de har alt av interesse
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler