facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møbelringen

Møbelringen
"Møbelringen Ruen Raufoss er et selskap som er lokalisert i Raufoss. Med over 24 år som selskap kan vi tilby våre kunder unik kompetanse og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med høyt fokus på kundens behov."
Adresse: Storgata 19, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61159770
By: Raufoss
Rute: Storgata 19
Postnummer: 2830


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: møbelringen åpningstider, møbelringen bodø, møbelringen alna, møbelringen drammen, møbelringen åsane, møbelringen lillestrøm, møbelringen sofa, møbelringen hagemøbler
Anmeldelser
Veldig fine møbler, godt utvalg i stoffer og ikke minst kvalitet i alle ledd. Eksepsjonell service med god faglig dybde. Anbefales!
Som alltid ble vi tatt godt i mot med en gang vi kom inn i butikken.Hadde en Hyggelig prat, og ble hjulpet med alt vi lurte på .Vi hadde kikket på nettet på forhånd, og fikk lagt til litt ekstra på bestillinga.Så nå håper vi at varen kommer før jul ! Det er en glede å handle hos dere . Gratulerer med jubileet .
God utvalg av møbler og dekorasjon i forskjellige prisklasser men når du kjøper noe må du ganske nøye følger med at du får levert akkurat de varer du har betalt for. Vi har dessverre opplevd at varene har hatt en annen farge enn vi har bestilt eller at noen deler har manglet. Uansett lønner det seg å ta en titt og går rundt i butikken. Flinke ansatte som hjelper deg gjerne.
Har du lyst til å bli blakk, så er dette stedet for deg. VELDIG høye priser, så her går nok månedslønna unna i rakettfart.
Fine møbler, godt utvalg og fantastisk service!
Fin butikk, herlige ansatte, enorme mengder med fine møbler. Anbefales
Strålende service og moro å handle av noen som kan møbler
Flink og hyggelig betjening. Fikk god hjelp av Tom Are!
Bestandig ok å handle der da de hjelper til og finner beste løsning for kunden
Super service fra Øivin og kolleger. Kjøpte ei lampe.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Møbelringen.

Raufoss møbelbutikk

åpningstider, plassering. Storgata 19 kart bykart, satellitt visning. Møbelringen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Møbelringen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Møbelringen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Møbelringen Raufoss Møbelringen Raufoss 0 meter Fin butikk, herlige ansatte, enorme mengder med fine møbler. Anbefales
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler