facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møbelringen Åsane

Møbelringen Åsane

Info

Møbelringen Åsane skal alltid være best på service og pris, med fokus på norske og skandinaviske merkevarer. Flotte designmøbler i alle prisklasser.

Adresse: Liamyrane 8, 5132 Åsane
Telefonnummer: 55199360
By: Åsane
Rute: Liamyrane 8
Postnummer: 5132


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: Møbelringen salg, Møbelringen rabatt, Møbelringen Malmefjorden åpningstider, Møbelringen Småmøbler, Veggseksjon Møbelringen, Møbelringen spisestue, Scapa sofa Møbelringen, Møbelringen chiba
Nærliggende lignende selskaper
FLIS og GULV FLIS og GULV 159 meter Jeg gliser av disse fliser
Bohus Åsane Bohus Åsane 290 meter Fantastisk service. Kan anbefales på det varmeste.
Bohus Bohus 290 meter Super service! Anbefales
Hjerte for Hjem A/S Brukt & Nytt Hjerte for Hjem A/S Brukt & Nytt 631 meter NYDELIG og koselig butikk i Åsane, med den hyggeligste betjeningen
Anmeldelser
Bestilte en sofa i juni. Fikk den i august. Ødelagt etter 2 uker. Det ble bestilt ny del reklamasjon som skulle komme etter 3-5 uker. Etter nesten 8 uker kom varen til lageret, uten noe beskjed eller beklagelse om forsinkelsen. For å få varen levert, forventes det at man må ta seg fri fra jobb fordi de bare leverer mellom 10-16. Har aldri opplevd så elendig kundeservice og har jobbet i servicebransjen i 8 år. Kommer aldri til å handle her igjen. Styr unna!
Kjøpte et dyrt spisebord og dyre spisemøbler fra Møbelringen i Åsane, da jeg regnet med at det skulle være kvalitetsmøbler som varte lenge. Etter et år begynte bordet å flasse og stolene måtte skrus hele tiden. Prøvde å reklamere på dette uten hell. Var ikke imponert over kundebehandlingen her. Møblene som kostet halvparten på IKEA er like fine. Styr unna Møbelringen Åsane.
Fin butikk med mye fint. God service og kunnskap.
Hyggelig sted å besøke, god informasjon og veldig serviceinnstilt betjening . Anbefales!
Elendig kundeservice/retningslinjer for angre og bytterett. Får ikke byttet varer, til og med om pakken er uåpnet og levert tilbake samme dag.
Bra utvalg av møbler. Liker at det er mange valgmuligheter og forskjellige stoff samt farger på sofaene. Hyggelig betjening.
Stort lokale og utvalg. Hjelpsom betjening. Trekker ned at de ikke har særlig stort lager lokalt.
Bra service. Kunne vært uniformerte medarbeidere slik at det er lettere å finne hjelp. Hyggelig betjening.
Mye fint stor butikk og fantastisk betjening hjelpsom gjør så godt de kan
Svært hyggelig betjening og ypperlig service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler