facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for M/F Lifjord

M/F Lifjord

Info

Detaljar, MF Lifjord

Historie

Fiskerstrand Verft AS, Fiskarstrand overleverte byggenummer 61, M/F «ÅRDAL», til Fjord 1 Fylkesbaatane AS 30. september 2008. Fergen har kapasitet for 92 personbiler og 292 personer og er bygget etter design fra Multi Maritime. Skroget er bygget ved Western Shipbuilding Yard i Klaipeda, Litauen. Dåpen fant sted i Årdal 3. oktober.

Hoveddata:

Lengde o.a.: 92,95 m
Lengde bildekk: 90,00 m
Største bredde: 16,10 m
Dybde i riss bildekk: 5,00 m
Dypgående max. ca. 3,65 m
Pbe. kapasitet: 92
Pass. kapasitet: 292
IMO: 94288

Maskineri
Fremdriften besørges av to CAT C32 dieselmotorer som hver har en ytelse på 820 kW, levert av Pon Power. Hjelpemaskineriet utgjøres av to CAT C9 motorer hver på 172 bkW og to Leroy Somer generatorer. Bergen Dieselcontact har levert to Veth thrustere til fartøyet. Servicefart er ca. 12 knop.
Pumpeutrustningen er fra Allweiler, separatorer er fra Tøssebro og kjeler fra Pyro. Aeron har stått for air-condition systemet med montering utført av Kamo. Maritime Montering har utført isoleringsarbeidene.
Brannsikkerheten på fergen er ivaretatt med skum- og argonite anlegg fra Autronica Fire & Security.

Adresse: Mannheller ferjekai, 6854 Kaupanger
By: Kaupanger
Rute: Mannheller ferjekai
Postnummer: 6854



relaterte søk: mf sogn, mf aukra, mf årdal, mf goma, mf bolsøy, mf veøy, mf solskjel
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler