facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Måløyraidsenteret

Måløyraidsenteret
Adresse: Gate 1 93, 6700 Måløy, Norge
Telefonnummer: 94 81 69 04
Stat: Vestland
Distrikt: Kinn
By: Måløy
Rute: Gate 1
Husnummer: 93
Postnummer: 6700


Anmeldelser
Bra omvisning, men lyd fra bakgrunn ødela mye for omvisningen!
Veldig bra museum, med autentiske utstillinger. Betjeningen var både kunnskapsrik og hyggelig. Absolutt verdt et besøk vi var der lenge og kommer igjen så snart den nye avdelingen er oppe og går.
Innholdsrikt og flott museum over 3 etasjer, lokalhistorie fra 2. Verdenskrig. Museet er tilknyttet en bunker fra krigen man kan gå gjennom. Utstillingen har områder med lydeffekter og video. Er du i Måløy så er det absolutt verdt å reise innom museet, du blir sittende igjen med mange følelser og inntrykk etter et besøk.
Et spennende musé, og den beste musé-opplevelsen jeg har hatt noen sinne! Synd at det ikke har så mange kunder. Skulle virkelig ønske og håpe på flere besøkende, på deres veigne.nnInteressant historie, og fantastisk fremstilling av historien! Dette kunne ha vært en dårlig opplevelse med et kjedelig museum-besøk, men dette toppet ferien.nnPerfekt balanse av tekst, bilder, video og lydklipp. Dette stedet naila spennende videoklipp, og hentet ut det viktigeste fra historien, forkortet det så det ble interessant, og puttet det inn smart i videoene med en god oppleser med god innlevelse.nEn opplevelse jeg ikke kommer til å glemme med det første!nnDet er også mulig å få en guidet tur med headset og mp3spiller, der du taster inn nummeret til det du ser på, og får mer informasjon opplest. Har ikke prøvd dette selv, men dette høres lovende ut.nnSterke historier blir fortalt.nnVil også nevne den smarte løsningen ved å ha et lokale med deler av historien i seg. Dette er et gammelt og kult bygg, som jeg anbefaler alle som skal innom Stadlandet, og Måløy eller hvis du er i nærheten å besøke!nAnbefales på det sterkeste!!!
Godt formidlet, både den takt faste masjeringen som høres ide man kommer inn og setter oss i stemning tilbake til 2.verdenskrig til bilder, filmer og utstilling er godt satt sammen.nGikk ut med følelse å ha kjent folkene som gikk gjennom krigen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler