facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Møller Bil Oslo Vest - Volkswagen, Audi

Møller Bil Oslo Vest - Volkswagen, Audi
Adresse: Lilleakerveien 22, 0283 Oslo, Norge
Telefonnummer: 24 03 24 00
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Lilleakerveien
Husnummer: 22
Postnummer: 0283


åpningstider

mandag: 07:00–17:00
tirsdag: 07:00–17:00
onsdag: 07:00–17:00
torsdag: 07:00–19:00
fredag: 07:00–17:00
lørdag: 10:00–15:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Hadde bilen min inne på ruteskift , strålende fornøyd! Ankom møller smålig furten, møtte på en smilende ansatt fra kundemottak; det gode humøret smittet kjapt over på meg! Da jeg fikk tilbake bilen etter ruteskift hadde de vasket bilen og etterfylt spyleveske! For en positiv overraskelse! alt i alt kjempe fornøyd med Møller Vest og sender garantert bilen min tilbake hit!
Dette er stedet jeg kjøpte bilen min. Var innom i går fordi en alarmlampe lyste. De kunne ikke hjelpe meg før om noen måneder....ja du leste riktig....ventetid er noen måneder. Men de skal ha meg inn til jevnlig kontroll titt og ofte når det ikke er noe feil på bilen min, men når jeg har et problem så kan de ikke hjelpe til....skal snart kjøpe meg ny bil igjen..n...
Vi har hatt bilen vår elskede caravelle inne hos Møller Bil Oslo Vest og har fått helt fantastisk service langt utenfor det en kan forvente. Ingen tvil om at dette er vårt foretrukne Volkswagen-verksted videre!
Hadde bilen på verksted her i sommer. Fikk tilbake bilen og kort tid etterpå tok girkassen kvelden. Heldigvis ble feilen rettet opp ved et annet verksted.nnMøller Oslo Vest har nå hatt flere måneder på seg til å gi meg en tilbakemelding på hva som skjedde, men til tross for gjentatte purringer på mail hører jeg ikke fra dem. Veldig uheldig måte å behandle en kunde på etter at de gjorde bilen min ubrukelig i flere måneder.nnStyr unna, det finnes nok bedre alternativer i nærheten.
Prøvd i noen dager å få kontakt. Når jeg endelig får kontakt, og etter en prat om pris og bil å få sendt bilder av bilen tidligst dagen etter da bilder ikke var tilgjengelig. Avtalte på tlf med selger å bli kontaktet og få en førsterett / mulighet til handel om det skulle komme flere interesserte. Kort tid etter samtalen var slutt kom bildene likevel samme dag. Ca 3 kvarter etter var bilen solgt til en annen da jeg ikke hadde mulighet til å svare. Dette var også avtalt at jeg i perioder kunne være vanskelig å nå og skulle ikke være noe problem. Useriøst og skuffende og en spydig sms kom meg i møte i ettertid. Svarte tilbake og ingen respons. Her er det null kundeservice og full pengefokus. Der i mot, fantastisk service å få hos møller i Bergen!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler